Ειδήσεις
Η ΕΛ.ΑΣ εκκένωσε υπό κατάληψη κτίρια στην Αθήνα

Σε δυο επιχειρήσεις για την εκκένωση κτιρίων που βρίσκονταν υπό κατάληψη σε Πλατεία Βικτωρίας και Εξάρχεια προχώρησαν σήμερα το πρωί αστυνομικές δυνάμεις.
Ειδικότερα η πρώτη έγινε σε κτίριο που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Φερών και Φυλής στη πλατεία Βικτωρίας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, εντός του κτιρίου δεν εντοπίστηκε κάποιο άτομο ενώ διαπιστώθηκε ότι οι καταληψίες πραγματοποιούσαν ρευματοκλοπή. Το κτίριο σφραγίστηκε και παραδόθηκε στην Κτηματική Εταιρεία του Δημόσιου, στην οποία και ανήκει.
Η δεύτερη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε ισόγειο διαμέρισμα που βρίσκεται σε πολυκατοικία στην συμβολή των οδών Τσαμαδού και Τοσίτσα στα Εξάρχεια.
Κατά την επιχείρηση δεν εντοπίστηκε κάποιο άτομο μέσα στο διαμέρισμα ενώ μετά το τέλος της παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων έγιναν 8 προσαγωγές ατόμων που εντοπίστηκαν έξω από τα συγκεκριμένα κτίρια.
Την εποπτεία των επιχειρήσεων την είχε η Κρατική Ασφάλεια ενώ συμμετείχαν δυνάμεις ΟΠΚΕ και της ΥΑΤ.
[banner id=”260948″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ