Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Η πρώτη αντίδραση της Εύας Καϊλή: «Είμαι αθώα» – Τι είπε ο δικηγόρος της για τα χρήματα στην υπόθεση του Qatar Gate

Δημοσιεύθηκε

στις

Η πρώτη αντίδραση της Εύας Καϊλή: «Είμαι αθώα» είναι η δήλωση που μετέφερε μέσω του δικηγόρου της αναφορικά με την εμπλοκή της στο Qatar Gate.

«Αθώα» δηλώνει, μέσω του δικηγόρου της στην Ελλάδα, η Εύα Καϊλή αναφορικά με τις κατηγορίες που τις προσάπτουν οι βελγικές Αρχές και τονίζει πως δεν έχει καμία εμπλοκή με το Qatar Gate.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας σε εκπομπή του Open, υποστήριξε ότι η Εύα Καϊλή δηλώνει αθώα και υπογράμμισε πως δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες που έχουν ανακοινωθεί από τις δικαστικές Αρχές του Βελγίου.

«Δεν υπάρχει κούνια»

«Η θέση της είναι ότι είναι αθώα. Δεν έχει καμία σχέση με χρηματισμούς από το Κατάρ. Δεν έχω εικόνα αν βρέθηκαν χρήματα ή πόσα βρέθηκαν. Το μόνο που μπορώ να σας πω, γιατί μίλησα με την αδελφή της, είναι ότι δεν υπάρχει κάποια κούνια για το παιδάκι, όπου βρέθηκαν κρυμμένα τα χρήματα. Αυτό σας το διαψεύδω ρητά γιατί μου το είπε και η αδελφή της η κα Μαγδαλένα Καϊλή» ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Όσον αφορά τον πατέρα της Εύα Καϊλή, Αλέξανδρο, ο γνωστός δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι δεν του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι από τις βελγικές αρχές κι ότι «είναι ελεύθερος, αν θέλει να έρθει στην Ελλάδα» αλλά «όταν ένας πατέρας βλέπει το παιδί του σε τόσο δύσκολη θέση μένει δίπλα του».

«Η κα Καϊλή δεν είχε καμία επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα. Η εταιρεία real estate είναι μια ΙΚΕ και ιδρύθηκε πριν από ένα μήνα, δεν έχει καμία εμπορική δραστηριότητα», πρόσθεσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ