Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Η Υφυπουργός Ανάπτυξης στην εκδήλωση του ΕΣΥΔ για την Παγκόσμια Ημέρα Διαπίστευσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη σημαντική συμβολή της διαπίστευσης στην ανάπτυξη και πρόοδο της κοινωνίας και της οικονομίας μας επεσήμανε η Υφυπουργός Ανάπτυξης στην εκδήλωση του Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) για την Παγκόσμια Ημέρα Διαπίστευσης

Η κα Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου αναφέρθηκε στην αξία της διαπίστευσης ως ακρογωνιαίου λίθου για τη διασφάλιση της ποιότητας και της αξιοπιστίας σε τομείς όπως η υγεία, η ασφάλεια, το περιβάλλον και η καινοτομία.

Τόνισε ότι μέσω της επίσημης αναγνώρισης της τεχνικής επάρκειας, της αμεροληψίας και της ανεξαρτησίας των φορέων πιστοποίησης και των εργαστηρίων, εξασφαλίζεται ότι οι υπηρεσίες και τα προϊόντα πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Η Υφυπουργός Ανάπτυξης δήλωσε μετά την εκδήλωση: «Η αξία της διαπίστευσης για την οικονομία είναι ανεκτίμητη, καθώς ενισχύει την εμπιστοσύνη στις αγορές. Το ΕΣΥΔ, με τον καθοριστικό ρόλο του, υποστηρίζει αυτές τις προσπάθειες, διασφαλίζοντας ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να ανταγωνίζονται επιτυχώς σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ