Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Θεσσαλονίκη: Μαθήτρια λυκείου εκπόρνευε τον εαυτό της -Πώς οι γονείς της την ανακάλυψαν

Δημοσιεύθηκε

στις

Σοκαριστικά νέα από τη Θεσσαλονίκη, καθώς μια μαθήτρια της τρίτης Λυκείου φέρεται να εκπορνεύει τον εαυτό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη δημοσίευε γυμνές φωτογραφίες της σε ιστοσελίδες γνωριμιών και στη συνέχεια έκλεινε ραντεβού με άντρες, ζητώντας χρηματική αμοιβή.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι γονείς της είχαν παρατηρήσει ότι η κόρη τους παρουσίαζε ασυνήθιστη συμπεριφορά, συχνάζοντας σε νυχτερινά κέντρα και μπαίνοντας σε αυτοκίνητα αγνώστων.

Ο πατέρας της 17χρονης κατέθεσε ότι η κόρη του χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο, καθώς της είχαν απαγορεύσει πρόσφατα να χρησιμοποιεί το δικό της, προκειμένου να βγάζει γυμνές φωτογραφίες και να τις ανεβάζει στο διαδίκτυο. «Δεν τις έσβηνε και τις βρήκα στο κινητό μου. Πήγαινε κρυφά στο μπάνιο για να βγάλει γυμνές φωτογραφίες και να τις ανεβάσει αργότερα στο ίντερνετ», δήλωσε ο πατέρας.

Ο ίδιος ανέφερε ότι πρόσφατα συνειδητοποίησαν ότι η κόρη τους είχε αρχίσει να βγαίνει ραντεβού με άγνωστους άντρες. Ο ίδιος την είχε δει σε καφενείο με έναν άντρα που ήταν τουλάχιστον δέκα χρόνια μεγαλύτερός της, ενώ η μητέρα της την είχε συναντήσει σε αυτοκίνητα με διάφορους άντρες. Μάλιστα, η μητέρα της είχε αναγκαστεί δύο φορές να την σταματήσει στο δρόμο και να ζητήσει από τους άντρες που την συνόδευαν να απομακρυνθούν, καθώς είναι ανήλικη.

«Έμαθα ότι είχε προγραμματίσει δύο ραντεβού την ίδια ημέρα με διαφορετικούς ενήλικες άντρες. Η μητέρα της την βρήκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο και ανησυχούσε για την ασφάλεια του παιδιού μας. Τη μάλωσε, γι’ αυτό και την κατήγγειλε την ίδια ημέρα. Αυτό συμβαίνει από τον Ιούνιο, όταν σταμάτησε το σχολείο για το καλοκαίρι. Η αλήθεια είναι ότι είχα υποψίες. Δεν ντράπηκε», πρόσθεσε.

Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν η 17χρονη κατήγγειλε τη μητέρα της για ξυλοδαρμό, με την γυναίκα να αθωώνεται.

Η μητέρα του κοριτσιού αντέτεινε ότι δεν έχει χτυπήσει την κόρη της και επιβεβαίωσε τις δηλώσεις του συζύγου της. «Εκνευρίζεται πολύ μαζί μου όταν δεν της επιτρέπω να κάνει ό,τι επιθυμεί. Γνωρίζει άντρες μέσω του διαδικτύου και βγαίνει μαζί τους τη νύχτα. Σκοπεύουμε να επισκεφτούμε ψυχολόγο», ανέφερε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ