Ειδήσεις
Καιρός: Δεν κατεβάζουμε ακόμα τα χειμερινά – Πότε έρχεται χειμώνας
Σήμερα θα είναι μια καλοκαιρινή ημέρα με αρκετή ζέστη, ενώ από την Κυριακή αναμένεται πτώση του υδραργύρου σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.
Θα βλέπουμε τον υδράργυρο ακόμα και πάνω από τους 30 βαθμούς ενώ στην ανατολική Ελλάδα αναμένεται περαιτέρω αύξηση της θερμοκρασίας κοντά στους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου.
Στις περισσότερες περιοχές δεν υπάρχει κάτι το αξιόλογο, ήπιες οι καιρικές συνθήκες με εξαίρεση τα δυτικά – βορειοδυτικά τμήματα που ο καιρός θα είναι περισσότερο άστατος, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές οι οποίες καθώς θα πηγαίνουμε προς το βράδυ θα επεκταθούν προς τη βόρεια βορειοανατολική Ελλάδα και εκεί θέλει μία προσοχή.
Μέσα στη νύχτα δεν αποκλείεται σε αυτές τις περιοχές να δούμε και καταιγίδες.
Ακόμη και οι ελάχιστες θερμοκρασίες έχουν σημειώσει άνοδο μιας και οι θερμές αέριες μάζες έχουν εγκατασταθεί πάνω από την περιοχή μας.
Στην Αττική δεν αναμένουμε κάτι το αξιόλογο. Ηλιοφάνεια με περάσματα από τοπικές συννεφιές, 32 βαθμούς Κελσίου αργά το μεσημέρι στα βόρεια τμήματα του νομού Αττικής.
Στη Θεσσαλονίκη ήπιος καιρός ενώ αργά το βράδυ δεν αποκλείονται τοπικές βροχές στα βόρεια τμήματα το νομού. Οι άνεμοι δεν θα προβληματίζουν καθώς θα πνέουν ασθενείς και ο υδράργυρος 28 με 29 βαθμούς.
Την Κυριακή, ο υδράργυρος θα σημειώσει πτώση κοντά στους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου. Θα μπει λοιπόν ο βοριάς ιδιαίτερα για την ανατολική Ελλάδα και το κυριότερο χαρακτηριστικό θα είναι οι βοριάδες μέσα στο Αιγαίο και τα ανατολικά ηπειρωτικά και η σταδιακή υποχώρηση του υδραργύρου για να βρεθούμε σχεδόν στα κανονικά για την εποχή θερμοκρασιακά επίπεδα.
Οι βροχές θα είναι λίγες κυρίως προς τα ανατολικά, προς Εύβοια, ανατολική Θεσσαλία και Κρήτη όχι κάτι το αξιόλογο.
Δεν θα κάνει κρύο απλά δροσίζει.
Από Κυριακή υποχωρεί ο υδράργυρος μπαίνει ο βοριάς θα υποχωρήσει η υγρασία και θα πάμε σε μια πιο καλή ατμόσφαιρα αλλά οι βροχές θα είναι λίγες την εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά μας.
Χειμερινά ακόμα δεν κατεβάζουμε καθώς θα δούμε μέσα στον Νοέμβριο ή τέλος Οκτωβρίου την εξέλιξη του καιρού, ενώ συνήθως ο χειμώνας έρχεται τον Δεκέμβριο.
Την εβδομάδα που θα έρθει δεν θα κάνει κρύο διότι μέσα στην ημέρα ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες θα ανεβαίνει η θερμοκρασία.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ