Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Καταγραφή προβλημάτων στις γειτονιές της πόλης της Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Δημοσιεύθηκε

στις

Με στόχο την καταγραφή προβλημάτων και την άμεση επικοινωνία με τους δημότες και τον εμπορικό κόσμο, ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, Κωνσταντίνος Μαραγκάκης, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Καθαριότητας Νικόλαο Καρδιά, Πρασίνου & Περιβάλλοντος, Δημοσθένη Σταματάτο και Τεχνικών Υπηρεσιώ,ν Ελευθέριο Χατζηπαυλίδη, πραγματοποίησε περιοδεία στις γειτονιές της πόλης, ξεκινώντας από την πλατεία Αγ. Γεωργίου για να καταλήξει την πλατεία Αγ. Νικολάου.

Επισκέφθηκε, επίσης, τα μαγαζιά της οδού Τσαλδάρη και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και επιχειρηματίες για τα θέματα που τους απασχολούν.

Ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη τονίζει σχετικά: «Η επαφή με τους πολίτες και τους επαγγελματίες της πόλης μας είναι εξαιρετικά σημαντική για να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Γι’ αυτόν τον λόγο, σε συνεργασία με τους αρμόδιους αντιδημάρχους, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε αυτές τις δράσεις και να προχωρήσουμε σε ενέργειες που θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα που καταγράψαμε».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ