Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Κωνσταντινούπολη: Συνελήφθησαν οι δράστες της ένοπλης επίθεσης στην Καθολική Εκκλησία

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθησαν δύο δράστες της επίθεσης στην εκκλησία Σάντα Μαρία στην περιοχή Σαριγέρ της Κωνσταντινούπολης από τις τουρκικές Αρχές.

Σύμφωνα με την τουρκική milliyet, ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Ali Yerlikaya, ανακοίνωσε ότι συνελήφθησαν 2 ύποπτοι για φόνο που προκάλεσαν το θάνατο ενός πολίτη κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης λειτουργίας στην εκκλησία Sarıyer Santa Maria σήμερα το πρωί.

Ο υπουργός Εσωτερικών Yerlikaya μοιράστηκε στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter:

«Σήμερα το πρωί συνελήφθησαν 2 ύποπτοι για φόνο που προκάλεσαν τον θάνατο του πολίτη μας Tuncer Cihan κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης λειτουργίας στην εκκλησία Sarıyer Santa Maria. Συγχαίρω την αστυνομία της Κωνσταντινούπολης και τους ηρωικούς αστυνομικούς μας που εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες. Εκφράζω για άλλη μια φορά τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους συγγενείς του πολίτη μας που έχασε τη ζωή του».

 Μπήκαν στον Ναό με αυτόματα όπλα

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δράστες φέρεται να μπήκαν μέσα στον Ναό με αυτόματα όπλα.

Καρέ – καρέ η στιγμή που οι κουκουλοφόροι πυροβολούν μέσα στην εκκλησία

Στο βίντεο διακρίνεται ένας άνδρας να εισέρχεται στην εκκλησία, ακολουθούμενος από δύο μασκοφόρους, οι οποίοι στη συνέχεια ανοίγουν πυρ. Οι πιστοί αμέσως ρίχνονται κάτω για να προστατευτούν, ενώ οι δράστες αποχωρούν ανενόχλητοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ