Ειδήσεις
Κώστας Βουτσάς: Κρίσιμες ώρες για τον σπουδαίο ηθοποιό – 18η μέρα στην ΜΕΘ

Ο Κώστας Βουτσάς εξακολουθεί να νοσηλεύεται για 18η μέρα στην Μονάδα Εντατική Θεραπείας, δίνοντας μεγάλη μάχη, ενώ οι γιατροί προχώρησσαν σε επέμβαση τραχειοστομίας.
Μάλιστα το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται εξέδωσε και ιατρικό ανακοινωθέν: «Ο κύριος Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν.«ΑΤΤΙΚΟΝ» την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2020, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και της αναπνευστικής του λειτουργίας. Μεταφέρθηκε την ίδια ημέρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται για 15η ημέρα, τραχειοστομημένος και με περιοδική μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής και της νεφρικής του λειτουργίας. Η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, αλλά παραμένει κρίσιμη».
Η Θεοδωρά Βουτσά, με ανάρτησή της στο facebook και τον προσωπικό της λογαριασμό ευχαριστεί δημόσια το νοσοκομείο “Αττικόν” και εκφράζει την αισιοδοξία της για την πορεία της υγεία του πατέρα της, Κώστα Βουτσά.
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν και ειδικά τον Διοικητή κ. Σ. Αποστολόπουλο, τον Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Καθηγητή κ. Α. Αρμαγανίδη και τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Iraklis Tsagkaris και την ομάδα τους για την άριστη φροντίδα που παρέχουν στο μπαμπά.
Είναι απόλυτα λογικές οι συντηρητικές εκτιμήσεις λόγω της ηλικίας και των σύνθετων ιατρικών προβλημάτων του, αλλά εμείς με χαρά βλέπουμε κάθε μέρα ως τώρα, μικρά αλλά σημαντικά βήματα προόδου.
Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον και την αγάπη του. Μας δίνει μεγάλη δύναμη. Η ζωή του όλη είναι αφιερωμένη στο να μας κάνει όλους να γελάμε και να βλέπουμε τη ζωή με χαρά.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τα μέσα ενημέρωσης για τη διακριτική τους στάση. Εμείς είμαστε κοντά του, οι κόρες του, η μαμά μας, η σύζυγος του και η οικογένεια του- και Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.
Θα σας ενημερώνουμε για κάθε σημαντική εξέλιξη. Να είστε όλοι καλά. Ευχαριστούμε πολύ! Με αγάπη από τον Κώστα και την οικογένεια του», έγραψε η Θεοδώρα Βουτσά. Ωστόσο, εμείς είμαστε εδώ, για να σας παρουσιάσουμε και όσα δεν ξέρετε για τον αγαπημένο ηθοποιό, όπως είναι οι γυναίκες της ζωής του, αλλά και τα παιδιά του.”
https://www.facebook.com/theodora.voutsa/posts/10158007249672378
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ