Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Μάθιου Πέρι: Ο “Τζόι” και η “Μόνικα” αποχαιρέτησαν το… φιλαράκι τους

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ηλικία 54 ετών πέθανε ξαφνικά ο Matthew Perry, ο Τσάντλερ από τα Φιλαράκια που έγραψαν ιστορία στη μικρή οθόνη.

Ο Ματ Λεμπλάνκ, ο γνωστός Τζόι και κολλητός του Τσάντλερ στην σειρά, συμμετείχε στην κοινή δήλωση του καστ από τα Φιλαράκια για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι.

Όμως αισθάνθηκε την ανάγκη να τον αποχαιρετήσει και με τον δικό του τρόπο. Έτσι ανέβασε στο Instagram ένα φωτογραφικό αφιέρωμα, και γράφοντας αποχαιρετώντας τον Τσάντλερ:

«Μάθιου. Με βαριά καρδιά λέω αντίο. Οι στιγμές που περάσαμε μαζί είναι ειλικρινά από τις πιο αγαπημένες στιγμές της ζωής μου. Ήταν τιμή μου να μοιράζομαι τη σκηνή μαζί σου και να σε αποκαλώ φίλο μου. Θα χαμογελάω πάντα όταν σε σκέφτομαι και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ποτέ. Άνοιξε τα φτερά σου και πέταξε αδερφέ είσαι επιτέλους ελεύθερος. Με πολλή αγάπη. Και υποθέτω ότι θα κρατήσεις τα 20 δολάρια που μου χρωστάς».

Σε μια ανάρτηση στο Instagram, και η Κόρτνεϊ Κοξ, ή αλλιώς “Μόνικα” έγραψε μερικά λόγια για την απώλεια του συμπρωταγωνιστή και τηλεοπτικού “συζύγου” της.

«Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε στιγμή που έζησα μαζί σου Μάτι και μου λείπεις κάθε μέρα», έγραψε στο κείμενο που συνόδεψε μαζί με ένα απόσπασμα από τη δημοφιλή κωμωδία του NBC.

«Όταν συνεργάζεσαι με κάποιον τόσο στενά όσο εγώ με τον Μάθιου, υπάρχουν χιλιάδες στιγμές που θα ήθελα να μοιραστώ. Προς το παρόν εδώ είναι μία από τις αγαπημένες μου».

«Για να δώσω λίγες πληροφορίες για την εν λόγω σκηνή, ο Τσάντλερ και η Μόνικα υποτίθεται ότι θα περνούσαν μια νύχτα στο Λονδίνο» εξηγεί η Κοξ. «Αλλά λόγω των έντονων αντιδράσεων του κοινού, έγινε η αρχή της ερωτικής τους ιστορίας. Σε αυτή τη σκηνή, πριν ξεκινήσουμε το γύρισμα, μου ψιθύρισε μια αστεία ατάκα για να την πω. Έκανε συχνά τέτοια πράγματα. Ήταν αστείος και πολύ ευγενικός».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ