Connect with us

Ειδήσεις

“Μάχη” για να φύγει η κεραία

Published

on

Το κατέβασμα της κεραίας κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται στην οδό Θεοτόκου στο Γεροβουνό του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού απαιτούν οι κάτοικοι της περιοχής και προχώρησαν και στη δημιουργία Πρωτοβουλίας Κατοίκων.

Οι κάτοικοι της περιοχής ήδη με τις κινητοποιήσεις τους έχουν καταφέρει να διακοπεί η λειτουργία του σταθμού με το κατέβασμα του γενικού του ρεύματος. Στόχος τους είναι να απομακρυνθεί τελείως και οριστικά.
Χαρακτηριστικά, στην ανακοίνωση που εξέδωσαν τονίζονται, μεταξύ άλλων τα εξής:
“…Δηλώνουμε, λοιπόν, ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχτούμε περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής με την παρουσία της συγκεκριμένης κεραίας. Έχουμε ξεκινήσει ενέργειες και είμαστε αποφασισμένοι, σε συνεργασία με το δήμο, τη διεύθυνση του σχολείου, το σύλλογο διδασκόντων, τους γονείς, καθώς και πλατύτερο κόσμο της περιοχής, να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου για την απομάκρυνση της κεραίας.”

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ