Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Μεγάλη νίκη για το Δάσος Μορέλλα

Δημοσιεύθηκε

στις


Μια πολύ σημαντική απόφαση  για το Δάσος Μορέλλα της Πεύκης πήρε το Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και  Αμφισβητήσεων (ΣΥΠΟΘΑ) του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Συγκεκριμένα το ΣΥΠΟΘΑ εισηγήθηκε θετικά στο ότι όλη η έκταση του δάσους Μορέλλα είναι μια αμιγώς δασική έκταση, κάτι το οποίο εν αναμονή των τελικών αποφάσεων θα οδηγήσει και στην έκδοση του ανάλογου ΦΕΚ.
Παρών στη συνεδρίαση του ΣΥΠΟΘΑ ήταν και ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης κ. Τάσος Μαυρίδης, μαζί με αντιδημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες ενώ από την πλευρά της δημοτικής αρχής γίνεται λόγος για μια απόφαση που αποτελεί δικαίωση προσπαθειών χρόνων και προήλθε έπειτα από  συνεχόμενες επαφές- συναντήσεις του Δημάρχου με Υπουργούς.
Η έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης ήταν άκρως θετική και απόλυτη ικανοποιητική για όλους τους εμπλεκόμενους αλλά και για τον ίδιο τον  Δήμαρχο ο οποίος μετά το πέρας της συνεδρίασης ευχαρίστησε όλους όσους παλεύουν μαζί του αυτά τα χρόνια για τη σημερινή δικαίωση, είτε αιρετοί, είτε υπηρεσιακοί, είτε Δικηγόροι ή Νομικοί Σύμβουλοι, είτε εκπρόσωποι φορέων ή ακόμα και απλοί πολίτες. Η συγκίνηση ήταν έκδηλη σε όλους ενώ ο κ. Μαυρίδης υποσχέθηκε ότι όταν πια όλα θα έχουν δρομολογηθεί, θα γίνει μια μεγάλη γιορτή στο δάσος Μορέλλα αφιερωμένη στους δημότες του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ