Ελάτε στην παρέα μας

Αλίμου

Μετακόμιση εν μέσω «κόκκινων» αντιδράσεων

Δημοσιεύθηκε

στις

Από την Καλλιθέα στον Άλιμο (Λ. Καλαμακίου 46) θα μεταφερθούν οι υπηρεσίες της Περιφερειακή Ενότητας Νότιου Τομέα της Αθήνας. Για το κτίριο συνολικού εμβαδού 878,26 τ.μ. η Περιφέρεια θα καταβάλει ενοίκιο 4.822,50 ευρώ το μήνα. Μάλιστα, με αφορμή επιστολή του ΠΑΜΕ για τη μεταφορά των υπηρεσιών και το κόστος, ο αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Χρήστος Καπάταης, εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο: «Απάντηση σε επίθεση λάσπης από το ΠΑΜΕ», όπου μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Δεν είναι τυχαίο βέβαια που η ανοιχτή επιστολή συκοφαντικής έμπνευσης δεν περιέχει ούτε ένα αριθμητικό δεδομένο. Κλασική μέθοδος λάσπης στον αέρα χωρίς αριθμητικά δεδομένα. Τα αριθμητικά δεδομένα είναι στην διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου .
Ακόμα, ο συντάκτης της επιστολής είναι τόσο ανενημέρωτος ή σκόπιμα αποκρύπτει ότι από τα ακίνητα τα οποία έχουν ληγμένα συμφωνητικά, είμαστε υποχρεωμένοι να αποχωρήσουμε και η καταβολή των ενοικίων δεν επιτρέπεται. Αυτός είναι και ο λόγος που ήδη έχει ξεκινήσει νομική διαδικασία ο ιδιοκτήτης του εν λόγω ακινήτου σε βάρος της Περιφέρειας.
Το ακίνητο από το οποίο αποχωρούμε έχει ληγμένη σύμβαση και είναι ακριβό. Το ακίνητο στο οποίο θα πάμε έχει συμβόλαιο σε ισχύ και είναι πιο φθηνό κατά 10,43%.
Τόσο απλά είναι τα πράγματα.»

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ