Ειδήσεις
ΜΕΤΡΟ Αθήνας: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο μέχρι και 31 Μαρτίου λόγω εργασιών

Λόγω εκτέλεσης εργασιών στο Φρέαρ Διακλάδωσης Ευαγγελισμού (Πάρκο Ναϊάδων) στο πλαίσιο κατασκευής της γραμμής 4 του μετρό της Αθήνας, κατά το χρονικό διάστημα από 16 Ιανουαρίου 2024 έως 31 Μαρτίου 2024, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα ισχύσουν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Αθηναίων:
ΦΑΣΗ 1
- Τον σταδιακό περιορισμό του πλάτους του οδοστρώματος της Λ. Βασιλέως Κωνσταντίνου ελάχιστου πλάτους 7,50 μ περίπου από την συμβολή της με την οδό Σπ. Μερκούρη και για μήκος 40,00 μ. περίπου με κατάληψη της δεξιάς πλευράς του οδοστρώματος κατά την φορά κίνησης των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Σπ. Μερκούρη.
- Τον σταδιακό περιορισμό του πλάτους του οδοστρώματος της οδού Σπ. Μερκούρη ελάχιστου πλάτους 5,50 μ περίπου από την συμβολή της με την Λ. Βασιλέως Κωνσταντίνου και για μήκος 25,00 μ. περίπου με κατάληψη της δεξιάς πλευράς του οδοστρώματος κατά την φορά κίνησης των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Ναϊάδων.
- Τον σταδιακό περιορισμό του πλάτους του οδοστρώματος της οδού Ναϊάδων, ελάχιστου πλάτους 3,50 μ περίπου από την συμβολή της με την οδό Αντήνορος και για μήκος 60,00 μ. περίπου με κατάληψη της πλευράς του οδοστρώματος που εφάπτεται στο πάρκο.
- Τον σταδιακό περιορισμό του πλάτους του οδοστρώματος της οδού Αντήνορος, ελάχιστου πλάτους 5,00 μ περίπου και για μήκος 40,00 μ. περίπου πριν και 10,00 μ. περίπου μετά την συμβολή της με την οδό Ναϊάδων με κατάληψη της δεξιάς πλευράς του οδοστρώματος κατά την φορά κίνησης των οχημάτων.
- Τον ολικό αποκλεισμό της οδού Ναϊάδων από την συμβολή της με την οδό Σπ. Μερκούρη και για μήκος 60,00 μ. περίπου.
- Τον χαρακτηρισμό ως αδιεξόδου της οδού Ναϊάδων από την συμβολή της με την οδό Αντήνορος και έως την εργοταξιακή κατάληψη.
- Τον καθορισμό του ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 40 χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στην Λ. Βασιλέως Κωνσταντίνου και στο τμήμα αυτής που καθορίζεται από τα 100,00 μ. πριν και έως την έναρξη της εργοταξιακής κατάληψης.
- Τον καθορισμό του ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30 χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στην περιοχή των έργων στο τμήμα που καθορίζεται από την έναρξη της εργοταξιακής κατάληψης και έως το πέρας αυτής.
- Την απαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στην περιοχή των έργων στο τμήμα που καθορίζεται από την έναρξη της εργοταξιακής κατάληψης και έως το πέρας αυτής.
- Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων επί της δεξιάς πλευράς του οδοστρώματος της Λ. Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Σπ. Μερκούρη, επί της δεξιάς πλευράς του οδοστρώματος της οδού Σπ. Μερκούρη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ναϊάδων και επί της δύο πλευρές του οδοστρώματος στην οδό Αντήνορος.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ