Ειδήσεις
Με LED φωτισμό αναβαθμίστηκε η γέφυρα της Πέτρου Ράλλη

Ολοκληρώθηκε η πλήρης αισθητική και λειτουργική μεταμόρφωση της εικόνας της Γέφυρας του Κηφισού στον ανισόπεδο κόμβο της Λεωφ. Πέτρου Ράλλη με την αναβάθμιση του φωτισμού της.
Η συγκεκριμένη γέφυρα επιλέχθηκε να αναβαθμιστεί πρώτη, καθώς σύμφωνα με σχετικές αναφορές της τροχαίας και της ασφάλειας έχουν κατ΄ επανάληψη παρατηρηθεί παραβατικές συμπεριφορές, συσσώρευση απορριμμάτων, αλλά και κατάληψη του χώρου κάτω από το φορέα της γέφυρας.


Τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής καθάρισαν πλήρως το χώρο κάτω από τη γέφυρα, απομάκρυναν τις αφίσες και έβαψαν τις κολώνες. Παράλληλα, φωτίστηκε επαρκώς ο χώρος με φωτιστικά συστήματα led, τα οποία εξασφαλίζουν λιγότερη κατανάλωση ενέργειας, καθώς η ισχύς τους είναι 40 kW, η οποία μπορεί να μειωθεί στα 20 kW, εφόσον υπάρξει ανάλογη ρύθμιση φωτεινότητας (dimming) στο 50%.
[banner id=”143729″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024