Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νέο ρεκόρ για το xtypos.gr – Άνοδος της επισκεψιμότητας και τον Οκτώβριο

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα “ψηλά” κάθισε για μια ακόμη φορά στις προτιμήσεις του αναγνωστικού κοινού το xtypos.gr με τα νούμερα του Οκτωβρίου να σπάνε ένα ακόμη ρεκόρ.

Πιο αναλυτικά, όπως μαρτυρούν και τα επίσημα στοιχεία Google analytics που καταγράφηκαν από ττην 1/10 έως και τις 31/10, η ιστοσελίδα της εφημερίδας “Χ-ΤΥΠΟΣ” είχε πάνω γύρω στα 441.030 pageviews με 367.000 περίπου unique pageviews.

Η επιτυχία έρχεται να συμπληρώσει την “πρωτιά” του καλοκαιριού όποτε και σημειώθηκαν 1.240.000 pageviews με 570.000 περίπου unique pageviews, αποδεικνύοντας την εμπιστοσύνη των αναγνωστών στην ειδησεογραφία και τα ρεπορτάζ της ιστοσελίδας.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι επισκέπτες “σερφάρουν” στα άρθρα του xtypos.gr, για πάνω από 02:30 λεπτά κατά μέσο όρο, κάτι που φυσικά αποτελεί τεκμήριο της ποικιλίας των θεμάτων που διατηρούν το ενδιαφέρον του αναγνώστη, αλλά και των εμπεριστατωμένων ρεπορτάζ που παράγει καθημερινά, δίνοντας πάντα σημασία στην αξιοπιστία και τη λεπτομέρεια.

Τέλος, σημαντικό ρόλο στην επιτυχία αυτή φαίνεται να διαδραματίζουν οι συνεντεύξεις που φιλοξενεί ο Χ-τύπος και το xtypos.gr το τελευταίο διάστημα, τόσο από πρόσωπα της πολιτικής σκηνής και τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και από προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου και του πνεύματος. Βέβαια, αυτό δεν “κλέβει” από το γεγονός ότι το xtypos.gr ήταν, είναι και θα παραμείνει το πρώτο μέσο ενημέρωσης σε ό,τι απασχολεί την τοπική αυτοδιοίκηση με επίκαιρη και έγκαιρη ενημέρωση για τον κάθε Δήμο της Αττικής ξεχωριστά, μέσω των ενοτήτων που θα βρει επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα, κάθε πολίτης που θέλει να γνωρίζει όσα “τρέχουν” στην πόλη του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ