Ειδήσεις
Νέο ταχύρρυθμο πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού
![](https://www.xtypos.gr/wp-content/uploads/2024/02/ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ-1.jpg)
Η Υπουργός Τουρισμού, κα. Όλγα Κεφαλογιάννη, υπέγραψε χθες, Τρίτη 12/3/2024, άλλη μία απόφαση με την οποία ξεκινάει η υλοποίηση ταχύρρυθμου προγράμματος κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού, αυτή τη φορά στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.), από 8 Μαΐου έως 5 Ιουλίου.
Πρόκειται για μία ακόμα πρωτοβουλία που έρχεται σε συνέχεια της υλοποίησης αντίστοιχων προγραμμάτων που έχουν προηγηθεί στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.
Η Υπουργός Τουρισμού επεσήμανε ότι αποτελεί προτεραιότητα για το Υπουργείο Τουρισμού να ανταποκρίνεται στο έντονο ενδιαφέρον που παρατηρείται για το επάγγελμα του ξεναγού.
Η αύξηση της τουριστικής ζήτησης, τόνισε η υπουργός, επιβάλλει την ανάγκη για περισσότερους επαγγελματίες με υψηλή επιστημονική κατάρτιση.
[banner id=”260948″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις6 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας