Ειδήσεις
Ξανά στους δρόμους η δημοτική συγκοινωνία Μεταμόρφωσης

Τέθηκε σε επαναλειτουργία η Δημοτική Συγκοινωνία Μεταμόρφωσης, καθώς αντιμετωπίστηκαν τα προβλήματα που υπήρχαν με την έλλειψη προσωπικού για την στελέχωση του λεωφορείου.
Η δημοτική συγκοινωνία θα λειτουργεί από τις 6:00 έως τις 21:00, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Θυμίζουμε ότι το προηγούμενο διάστημα λειτουργούσε μέχρι το μεσημέρι.
Τα δρομολόγια θα γίνονται ανά μία ώρα και θα ακολουθούν την γνωστή διαδρομή από την πλατεία μπροστά στο δημαρχείο της Μεταμόρφωσης μέχρι τον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Ηράκλειο Αττικής.
Από το δημαρχείο θα ξεκινούν στο ακριβώς της ώρας (π.χ. 6:00 π.μ.) και από το σταθμό του Ηρακλείου στο και 20′ (π.χ. 6:20 π.μ.).
Αξίζει να σημειώσουμε ότι με αυτόν τον τρόπο ο Δήμος ικανοποιεί ένα σημαντικό αίτημα πολλών κατοίκων και εργαζομένων της πόλης, καθώς η υπάρχουσα διαδημοτική συγκοινωνία δεν κρίνεται από το επιβατικό κοινό επαρκής.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ