Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε η λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση της υπόγειας διάβασης οχημάτων στην Λεωφόρο Καλλιρρόης

Δημοσιεύθηκε

στις

“H υπόγεια διάβαση οχημάτων στο ύψος της οδού Καλλιρρόης, αποκτά πλέον μία σύγχρονη εικόνα με αισθητικό αποτύπωμα αλλά και υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας για τους χρήστες της”, αναφέρεται στο σχετικό Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Αττικής.

Οι εργασίες συντήρησης αφορούσαν τον καθαρισμό των στηθαίων ασφαλείας, τον καθαρισμό των πινακίδων σήμανσης από graffiti  και tags, ελαιοχρωματισμό, αλλά και την αντικατάσταση των εκτός λειτουργίας λαμπτήρων.

Παράλληλα, πολύ σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάθεσης του έργου για την τοποθέτηση σύγχρονων και υψηλής ποιότητας φωτιστικών led και στις 31 υπόγειες διαβάσεις οχημάτων στο οδικό δίκτυο ευθύνης της Περιφέρειας Αττικής. Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο προϋπολογισμού 5,5 εκατ. ευρώ με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης, το οποίο προβλέπει την τοποθέτηση τηλεδιαχειριζόμενων φωτιστικών ελεγχόμενων από σύστημα SCADA, σύστημα ελέγχου – εποπτείας και μεταφοράς δεδομένων λειτουργίας από απόσταση  με φωτόμετρα, τα οποία θα προσαρμόζουν τη στάθμη του φωτισμού ανάλογα με τις εξωτερικές συνθήκες.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ