Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ορατότης… μηδέν έξω από σχολείο του Αλίμου

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων των μαθητών του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου επισημαίνει προς το Δήμο ένα σοβαρό πρόβλημα ορατότητας που υπάρχει στο δρόμο έξω από το σχολείο και συγκεκριμένα σημειώνει: «Ενημερώνω τις υπηρεσίες του Δήμου μας ότι στην προέκταση της Λεωφ. Ελευθερίας από την οδό Ταξιαρχών προς παραλιακή στο ύψος και μπροστά του καταστήματος «Σέσουλα Καλαμάκι», στην διαχωριστική λωρίδα ανόδου/καθόδου, οι θάμνοι και τα δένδρα παραμένουν χωρίς κλάδεμα πέραν της πενταετίας με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ορατότητα και είναι φανάρι σε αποκλειστική διέλευση μαθητών πρωί, μεσημέρι και απόγευμα του 9ου Δημοτικού σχολείου Αλίμου.
Η σχολική τροχονόμος κάνει σωστά την δουλειά της είναι πολύ προσεκτική, καθώς και το φανάρι έχει καλή λειτουργία, εκτός της διέλευσης από Ταξιαρχών, προς Λεωφ. Ελευθερίας με κατεύθυνση την παραλιακή.
Αρκετά επικίνδυνο θα έπρεπε να έχει παύσει και από τις δυο διελεύσεις της Ταξιαρχών προς Αθήνα και προς παραλία (Κόκκινο) όταν η διέλευση πεζών κάθετα της Λεωφ. Ελευθερίας και στη πλευρά της Ταξιαρχών προς παραλιακή είναι σε πράσινο για πεζούς.
Αλλά και ο οπτικός έλεγχος είναι απαραίτητος λόγω παραβίασης του σηματοδότη σε Κόκκινο από Ασθενοφόρα, περιπολικά, αυτοκίνητα άμεσης ανάγκης.. και λοιπούς ή τους εραστές του κόκκινου!
Ευχαριστώ για τις ενέργειες σας…»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ