Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ο Γιώργος Θεοφάνους γιορτάζει τα 35 χρόνια παρουσίας με μια μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Γιώργος Θεοφάνους, ο συνθέτης και στιχουργός με τις τεράστιες διαχρονικές επιτυχίες, γιορτάζει τα 35 χρόνια του στο ελληνικό τραγούδι, “Μαζί” με τους φίλους του “για το Παιδί”, σε μία μεγάλη συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στις 8.30 μ.μ.. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην Ένωση “Μαζί Για Το Παιδί”.

Τραγουδούν: Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Δάντης, Ευρυδίκη, Πέγκυ Ζήνα, Κώστας Μακεδόνας, Πίτσα Παπαδοπούλου, Αντώνης Ρέμος.

Με μαέστρο τον Γιώργο Θεοφάνους στο πιάνο, θα παρουσιαστούν μεγάλες επιτυχίες του συνθέτη από την 35ετη πορεία του στο ελληνικό τραγούδι, συνοδεία 14μελους ορχήστρας σε μουσική επιμέλεια του Λεωνίδα Τζίτζου. Συμμετέχουν οι σολίστες Θάνος Γκιουλετζής (βιολί), Νίκος Ζωιδάκης (λύρα) και ο Μανώλης Καραντίνης (μπουζούκι).

Επί σκηνής θα βρεθούν και περισσότεροι από 100 χορωδοί, από τις χορωδίες: παιδική χορωδία Δήμου Διονύσου (διεύθυνση: Χρυσούλα Τσιμούρη), παιδική χορωδία Ι. Ν. Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης (διεύθυνση: Λώρα Πετροπούλου – Ελεωνόρα Ζαχαριά), παιδική χορωδία Cantus Atenas (διεύθυνση: Δήμητρα Χανού), παιδική χορωδία Con Anima Συλλόγου Εργάνη (διεύθυνση: Ιουλία Τζανετουλάκου).

Τα μέλη των χορωδιών θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ένα καινούργιο τραγούδι, με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους στη μουσική και του Θάνου Παπανικολάου στους στίχους, εμπνευσμένο από φράσεις γραμμένες από τα παιδιά της Ένωσης “Μαζί Για Το Παιδί” σε σημειώματα και ζωγραφιές τους, αφιερωμένο στα παιδιά όλου του κόσμου.

 

 

Πηγή: athinorama.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ