Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ο Ν. Χαρδαλιάς και ο Γ. Τομπούλογλου σχεδιάζουν το αύριο της Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, υποδέχθηκε την Πέμπτη 1η Αυγούστου 2024 στο γραφείο του τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννη Τομπούλογλου, τον οποίο συνόδευαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Λευτέρης Αντωνόπουλος, και η αντιδήμαρχος Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Υπηρεσίας Δόμησης, Φιλοζωίας και Αυτοτελούς γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων, Ευτυχία Παπαλουκά.

Αντικείμενο της συνάντησης εργασίας αποτέλεσε η προτεραιοποίηση έργων και παρεμβάσεων εντός των ορίων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες της πόλης και των κατοίκων της.

Είχε προηγηθεί πρόσφατη επίσκεψη (10/07/24) του Περιφερειάρχη στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκε αυτοψία στις εργασίες για την ενίσχυση του Συλλεκτήρα Σ7, για το μεγάλο Αντιπλημμυρικό που ξεκίνησε μόλις τρεις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων τόσο του Νίκου Χαρδαλιά όσο και του Γιάννη Τομπούλογλου, στην Περιφέρεια Αττικής και στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας αντίστοιχα.

Το Αντιπλημμυρικό της Σκρα προχωρά με ταχείς ρυθμούς προς την ολοκλήρωσή του, για να λύσει το σοβαρό πρόβλημα με τις πλημμύρες στη βόρεια Νέα Φιλαδέλφεια, μετά από δεκαετίες.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, κ. Χαρδαλιάς, εξέτασε επισταμένα τις προτάσεις του δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας και της δημοτικής αρχής της  “Συμπαράταξης”.

“Τον θεωρούμε σπουδαίο σύμμαχο στην προσπάθεια για την ουσιαστική αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας”, αναφέρει ο δήμαρχος σχετικά.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ