Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

«Ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε»: Ξεκίνησαν τα όργανα στο κόμμα μετά την μεγάλη νίκη Κασσελάκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Το αποτέλεσμα των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασαν οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου και Δημήτρης Παπαδημούλης.

Δεν πέρασαν λίγες ώρες αφότου ο Στέφανος Κασσελάκης, εκλέχθηκες νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, και φαίνεται πώς άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες εσωκομματικές μαχαιριές.

Συγκεκριμένα οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου και Δημήτρης Παπαδημούλης, μίλησαν ανοιχτά για το χθεσινό αποτέλεσμα, μη κρύβοντας ωστόσο την δυσαρέσκειά τους.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε»

Μιλώντας στο ΟPEN για την επόμενη ημέρα του κόμματος, ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε όπως το ξέραμε ως αριστερό κόμμα.

«Έχουμε ένα καινούργιο κόμμα, αλλά είναι ένα καινούργιο κόμμα».

«Αυτό που έγινε δεν διδάσκεται. Θα μας γράψουν στις σχολές της Πολιτικής Επιστήμης σε όλο τον κόσμο. Έγινε για πρώτη φορά και πιστεύω πως δεν θα ξαναγίνει», είπε.

Όπως είπε ο Στέλιος Κούλογλου, δεν άκουσε χθες από τον Στέφανο Κασσελάκη τη λέξη Αριστερά και συμπλήρωσε ότι είναι μια μετεξέλιξη από ροκ συγκρότημα σε ελαφρύ ποπ.

Αναφερόμενος στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως δεν ξέρει την πολιτική πολύ καλά, θα πρέπει να δώσει εξετάσεις.

«Με την Αχτσιόγλου θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα»

Επιπλέον, από τη δική του πλευρά και ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολίασε στον ΑΝΤ1 την νίκη του Στέφανου Κασσελάκη.

«Είναι γνωστό ότι ψήφισα την Έφη Αχτσιόγλη ως την καταλληλότερη επιλογή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπερασπίστηκε την επιλογή του στην Έφη Αχτσιόγλου, γιατί θεωρεί ότι θα μπορούσε το κόμμα να πάει καλύτερα και προσυπογράφει την «ενωτική δήλωσή της».

Απευθυνόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη και σε όσους τον στήριξαν, είπε πως το έργο της ανάκαμψης, της διόρθωσης της μεγάλης ήττας, είναι συλλογικό και ότι δεν αρκεί ένα πρόσωπο, χρειάζεται μια συλλογική προσπάθεια.

Προσέθεσε πως δεν θέλει λίγες ώρες μετά την εκλογή του να φανεί μίζερος και τόνισε πως το Συνέδριο δεν πρέπει να αργήσει και πως πρέπει να γίνει χωρίς καθυστέρηση.

Ερωτηθείς αν αποκλείει τη διασπαση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαδημούλης είπε ότι συνθώς δημιουργούν περισσότερα προβλήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ