Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Πάσχα 2024: Πότε σταματάνε και πότε αρχίζουν τα μαθήματα σε Φροντιστήρια και Κέντρα Ξένων Γλωσσών

Δημοσιεύθηκε

στις

Ποιες μέρες θα σταματήσουν τα μαθήματα σε Φροντιστήρια και Κέντρα Ξένων Γλωσσών για το Πάσχα 2024.

Οι μαθητές όλων των βαθμίδων έχουν μπει στην τελική ευθεία για τις πολυπόθητες διακοπές του Πάσχα και πλέον καθημερινά μετράνε αντίστροφα για τις 16 μέρες ξεγνοιασιάς και απόχης από τις σχολικές υποχρεώσεις.

Τα μαθήματα στα σχολεία όπως είναι ήδη γνωστό αναμένεται να σταματήσουν την Παρασκευή πριν την Μεγάλη Εβδομάδα, ήτοι στις 26 Απριλίου, με τους μαθητές να απολαμβάνουν τις πασχαλινές τους διακοπές μέχρι και τη Δευτέρα μετά την Κυριακή του Θωμά.

Πότε κλείνουν τα σχολεία για Πάσχα

Φέτος, η Μεγάλη Εβδομάδα αρχίζει τη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024, ενώ το Πάσχα «πέφτει» στις 5 Μαΐου. Συνεπώς, η τελευταία ημέρα μαθημάτων πριν τις διακοπές του Πάσχα θα είναι η Παρασκευή 26 Απριλίου. Σε ό,τι αφορά την επιστροφή των μαθητών στα θρανία, είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024.

Τι ισχύει για τη λειτουργία Φροντιστηρίων και Κέντρων Ξένων Γλωσσών

Μπορεί οι μαθητές να απολαμβάνουν 16 ημέρες ξεκούρασης και αποχής από τα μαθήματα των σχολείων δεν συμβαίνει το ίδιο για τα μαθήματα σε Φροντιστήρια και Κέντρα Ξένων Γλωσσών καθώς τα μαθήματα σταματούν απο τη Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και την Τρίτη μετά το Πάσχα. Φέτος η Μεγάλη Π΄έμπτη είναι στις 2 Μαίου και η Τρίτη μετά το Πάσχα είναι 7 Μαίου άρα οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία την Τετάρτη 8 Μαίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ