Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Πέθανε η δημοσιογράφος του Mega Τίνα Αλεξανδρή

Δημοσιεύθηκε

στις

Θλίψη στους συναδέλφους της στο Mega.

Η δημοσιογράφος του Mega Τίνα Αλεξανδρή πέθανε σκορπίζοντας θλίψη και πόνο στην οικογένεια της και στους συναδέλφους της.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή με ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ.

Η Τίνα Αλεξανδρή αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και έδωσε παλικαρίσια τη μάχη για τη ζωή.

Οι συνάδελφοί της στο Mega αποχαιρετούν την Τίνα Αλεξανδρή με πόνο στα social media και μιλούν για ένα ξεχωριστό και σπάνιο άνθρωπο.

«Αν η ευγένεια είχε χρώμα, θα ήταν ροζ… Αν η καλοσύνη και η γλυκύτητα είχαν μορφή, θα ήταν σαν τις ολάνθιστες κερασιές την άνοιξη στην αγαπημένη σου Ιαπωνία… η sakura όπως με έμαθες ότι λέγεται, θυμάσαι; Αυτά τα τρυφερά πανέμορφα λουλούδια που όταν ανθίζουν στα δέντρα, το γιορτάζουν στη χώρα με τρόπο μοναδικό, γιατί γεμίζουν τις καρδιές με αισιοδοξία και ζεστασιά. Ζουν όμως για πολύ λίγες μέρες και θυμίζουν στους ανθρώπους πόσο εφήμερη και εύθραυστη είναι η ζωή. Έτσι κι εσύ, ήρθες, άνθησες και ομόρφυνες τον κόσμο με ευγένεια, γλυκύτητα, ομορφιά, καλοσύνη και αρετές σπάνιες. Όμως έριξες τα πέταλα σου νωρίς. Πολύ νωρίς. Σαν τα ανθάκια στις κερασιές στους κήπους του Κιότο και της Οκινάουα που ονειρευόσουν μια μέρα να δεις από κοντά. Αντίο αγαπημένη μου Τίνα», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαριλένα Γεραντώνη.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ