Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Παναγιώτης Μανούρης: “Θα γράψουμε την επόμενη καλύτερη σελίδα για την πόλη μας”

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ο επικεφαλής της παράταξης  “Δημιουργία Αλληλεγγύη”, Παναγιώτης Μανούρης πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική ομιλία του έξω από τα γραφεία της παράταξης επί του πεζοδρόμου της Μεσολογγίου.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης εν μέσω χειροκροτημάτων έδωσε ηχηρό μήνυμα για την επόμενη μέρα και υπόσχεση ότι θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους πολίτες.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: “Βρεθήκαμε σήμερα εδώ σε μια κορύφωση μιας πορείας κοντά σας φτιάχνοντας ένα επιχειρησιακό σχέδιο που συμβολίζει τη δέσμευση που λαμβάνουμε απέναντι σας. Εκατοντάδες άνθρωποι που είναι δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα. Περάσαμε από γειτονιές, ήρθαμε σε επαφή μαζί σας αφουγκραστήκαμε τα προβλήματα και τα ακτινογραφήσαμε στους 8 άξονες που παρουσιάσαμε. Κατασταλάξαμε στο ότι η Νέα Ιωνία μπορεί να είναι οδηγός σε λίγα χρόνια όπως ήταν στην ίδρυση της. Δεν είναι δυνατόν οι άλλοι δήμοι να τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες κι εμείς εδώ να αγνοούμε τα βασικά προβλήματα και να ξοδεύουμε χρόνο και χρήμα σε έργα “βιτρίνας”.”

 

 

 

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος έκανε λόγο για ανοιχτή πλατφόρμα επικοινωνίας με τους δημότες και μεγάλα έργα όπως το κέντρο φιλοξενίας ευάλωτων ομάδων, ενώ υπογράμμισε χαρακτηριστικά: “Δεν θα ξεκινήσουμε τη θητεία μας με γιορτή αλλά την επόμενη μέρα θα σηκώσουμε τα μανίκια και θα αρχίσουμε να γράφουμε την επόμενη καλύτερη σελίδα για την πόλη μας. Θα είμαστε μια δημοτική αρχή που θα διεκδικεί.”, δινοντας ακόμα υπόσχεση ότι στο Δ.Σ. θα δίνεται χώρος και χρόνος για έκφραση της μειοψηφίας.

Η ομιλία έκλεισε με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου και στιγμές διασκέδασης για την παράταξη και τους φίλους της.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ