Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Παραδόθηκε ένα «στολίδι» στη Μεταμόρφωση (photos))

Δημοσιεύθηκε

στις


Με την δέουσα επισημότητα και παρουσία δεκάδων πολιτών πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου γηπέδου 5χ5 στην περιοχή Κάτω Μποφίλια, από τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης, κ. Μιλτιάδη Καρπέτα.
Πρόκειται για ένα έργο που έρχεται από …παλιά, καθώς είναι το αποτέλεσμα μίας προσπάθειας που είχε ξεκινήσει το 2007 ο τότε Πρόεδρος του συλλόγου Μποφίλια, κ. Κώστας Κολοβός (νυν αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας), επί δημαρχίας, κ. Δημήτρη Τζίτζιφα, όταν και εντάχθηκε στο Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου. Στη συνέχεια πλησίασε προς ολοκλήρωση το έργο, το 2010, όμως πήγε πίσω λόγω της υποχώρησης του εδάφους. Έτσι χρειάστηκε να φτάσουμε στο 2014 για να παραδοθεί το γήπεδο.

Ο συγκεκριμένος χώρος διατέθηκε στο σύλλογο “Μποφίλια” προκειμένου να αναπτύξουν αθλητικές δραστηριότητες η νεολαία της περιοχής και όχι μόνο. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του εκπολιτιστικού συλλόγου της περιοχής, κ. Σπύρος Μουρμούρης, ευχαρίστησε όσους δούλεψαν προκειμένου να γίνει πραγματικότητα αυτό το σημαντικό έργο.
Σε δηλώσεις του στο xtypos.gr ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, κ. Γιώργος Ηλιόπουλος, αναφέρθηκε στη σημασία του έργου και προέτρεψε όλους να το διατηρήσουν σε υψηλό επίπεδο με την πάροδο του χρόνου.

Την εκδήλωση εκτός του δημάρχου και του αρμόδιου αντιδήμαρχου, τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μεταμόρφωσης, κ. Θοδωρής Σφυρής, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας, κ. Κώστας Κολοβός, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, κα Βασιλική Μπαλαρή-Σφυρή, η πρώην Αντιδήμαρχος, κα Μαρία Λυμπέρη, η Δημοτική Σύμβουλος της συμπολίτευσης κα Νικολέτα Πατέλη και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης, κ. Θοδωρής Αλωνιστιώτης.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ