Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Παραιτήθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Νέας Ιωνίας, Βασίλης Αναλυτής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Βασίλης Αναλυτής, Γενικός Διευθυντής του Δήμου Νέας Ιωνίας, υπέβαλε σήμερα, 7 Ιουνίου 2024 την παραίτησή του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αναλυτής στην επιστολή παραίτησής του προς τον δήμαρχο, Παναγιώτη Μανούρη, αναφέρει πως “το σύντομα αυτό διάστημα, με πολλή και συστηματική δουλειά, παρά τους πενιχρούς ανθρώπινους και οικονομικούς πόρους που είχαμε στη διάθεσή μας, τέθηκαν οι βάσεις και η προσπάθεια αυτή άρχισε να δείχνει τα πρώτα αποτελέσματα. Έχει διανυθεί ένα σημαντικό και αρκετά δύσκολο τμήμα. Φυσικά, παραμένουν και άλλα θέματα σε εκκρεμότητα”.

Στη συνέχεια, διευκρινίζει τον λόγο για τον οποίο παραιτείται: “Δυστυχώς, οικογενειακοί λόγοι υγείας δεν μου επιτρέπουν να μπορώ πλέον να υποστηρίξω τις αυξημένες χρονικές απαιτήσεις για την υλοποίηση του στρατηγικού μας σχεδίου, όπως και να συνεχίσω να συμβάλω στην προσπάθεια αυτή από τη θέση του Γενικού Γραμματέα”.

Αλλαγή για τη Ν. Ιωνία: “Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα”

Την παραίτηση του κ. Αναλυτή σχολίασε και ο κ. Βασίλης Χριστοδούλου, επικεφαλής της παράταξης “Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία”, αναφέροντας πως δεν είναι τυχαίες οι τελευταίες παραιτήσεις προσώπων της δημοτικής αρχής.

Συγκεκριμένα, δηλώνει: “Παραιτήθηκε και ο εξ’ απορρήτων του Δημάρχου, Βασίλης Αναλυτής, για προσωπικούς λόγους και αυτός, όπως και ο Μίλτος Καναβός.

Η διοίκηση Παναγιώτη Μανούρη διανύει μόλις τον έκτο μήνα της στον Δήμο Νέας Ιωνίας και μετά την παραίτηση του πρώτου σε σταυρούς, Αντιδημάρχου Οικονομικών και Αν. Δημάρχου, Μίλτου Καναβού στο τρίμηνο για «προσωπικούς λόγους», ήρθε τώρα και η παραίτηση του «εξ’ απορρήτων» του Δημάρχου, Βασίλη Αναλυτή, από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, πάλι για «προσωπικούς λόγους».

Ο Βασίλης Αναλυτής δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο. Στενότατος συνεργάτης του Παναγιώτη Μανούρη εδώ και πολλά χρόνια, τόσο εντός όσο και εκτός Νέας Ιωνίας. Ο ίδιος ο Δήμαρχος τον χαρακτήριζε ως τον «εξ απορρήτων» του. Και τώρα παραιτείται και αυτός.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ουδέποτε στο παρελθόν τα δύο πρωτοκλασάτα στελέχη μίας Δημοτικής Αρχής δεν παραιτήθηκαν στο εξάμηνο.. Μάλλον κάτι «σάπιο» υπάρχει στο Βασίλειο της Καρολίδου (εκεί έχει μεταφέρει το γραφείο Δημάρχου ο κ. Μανούρης για να αποφεύγει τα αδιάκριτα βλέμματα του Δημαρχείου…)”

Ολοκληρώνει λέγοντας “εμείς ως «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» δεν πέφτουμε από τα σύννεφα για αυτές τις παραιτήσεις και αναμένουμε και τις επόμενες, που θα είναι και αυτές για «προσωπικούς λόγους»”.

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ