Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Πατέρας και γιός σε κύκλωμα κλοπών ΙΧ

Δημοσιεύθηκε

στις


Συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στην περιοχή του Ολυμπιακού χωριού, μετά από αναζητήσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 20χρονος Έλληνας, για κλοπές Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων. Αναζητούνται δύο συνεργοί του, ο 45χρονος πατέρας του και ένα ακόμα άγνωστο άτομο. Συνελήφθη, επίσης, ένας 24χρονος ημεδαπός για ψευδορκία και απόπειρα απάτης σχετική με τις ασφάλειες

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες το τελευταίο τρίμηνο αφαιρούσαν από διάφορες περιοχές της Αττικής Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα οποία μετέφεραν σε χώρους που διατηρούσαν, τα αποσυναρμολογούσαν και διέθεταν τα εξαρτήματά τους προς πώληση.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο χώρους στάθμευσης και μία αποθήκη που χρησιμοποιούσαν οι δράστες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, πινακίδες κυκλοφορίες και άδειες οχημάτων, καθώς και πλήθος εξαρτημάτων από διάφορα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Στο πλαίσιο της έρευνας, συνελήφθη 24χρονος, ο οποίος είχε παραδώσει το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του στον 20χρονο συλληφθέντα και στη συνέχει προέβη σε ψευδή αναγγελία κλοπής με σκοπό να εξαπατήσει την ασφαλιστική εταιρεία και να εισπράξει την προβλεπόμενη αποζημίωση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ