Ελάτε στην παρέα μας

Αθηναίων

Παύλος Χρηστίδης: «Η επιτελική μονταζιέρα της ΝΔ “χτυπάει” και στον Δήμο Αθηναίων»

Δημοσιεύθηκε

στις

Για προπαγάνδα που παραπέμπει σε μηχανισμούς Τραμπ έκανε λόγο ο Παύλος Χρηστίδης, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ., με αφορμή “τη σκόπιμη – από πλευράς της ΝΔ – αναπαραγωγής ψευδών αναφορών, που σχετίζονται με φράση που χρησιμοποίησε ο Δήμαρχος Αθηναίων κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου”.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Δούκας επανέλαβε μια συγκεκριμένη φράση που είχε νωρίτερα χρησιμοποιήσει μια πολίτης προκειμένου να της απαντήσει.

«Ο βουλευτής της ΝΔ, κ. Πλεύρης, παίρνει την φράση και την αποδίδει στον Χάρη Δούκα, χρησιμοποιώντας την, μάλιστα, δεκάδες φορές στο δημόσιο διάλογο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Παύλος Χρηστίδης, προσθέτοντας ότι, μετέπειτα, την αναπαρήγαγε «όλος ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της ΝΔ, με ανώνυμα τρολς και επώνυμους πρόθυμους».

Ο κ. Χρηστίδης βάζει στο κάδρο στελέχη της ΝΔ, επισημαίνοντας ότι κίνητρο των ενεργειών τους είναι η ήττα του Οκτωβρίου στις δημοτικές εκλογές.

Αυτούσια η ανάρτηση του Παύλου Χρηστίδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Η επιτελική μονταζιέρα της ΝΔ χτυπάει και στον Δήμο Αθηναίων.

Μια πολίτης χρησιμοποιεί μια φράση. Ο Δήμαρχος απαντά αποδοκιμαστικά, απορρίπτοντας την φράση που εκείνη έχει χρησιμοποιήσει.
Ο βουλευτής της ΝΔ, κ. Πλεύρης, παίρνει τη φράση και την αποδίδει στον Χάρη Δούκα, χρησιμοποιώντας την, μάλιστα, δεκάδες φορές στον δημόσιο διάλογο. Στη συνέχεια, την αναπαράγει όλος ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της ΝΔ, με ανώνυμα τρολς και επώνυμους πρόθυμους. Έτσι γίνεται η πούρα, αυθεντική, τραμπική προπαγάνδα. Είναι προφανές ότι κάποιοι δεν θα ξεπεράσουν ποτέ την ήττα του Οκτώβρη».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ