Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο – Η αποχώρηση από τους Ράδιο Αρβύλα και η δημόσια συγγνώμη

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που είναι εκτός των εκπομπών Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο από χθες, νέες καταγγελίες ήρθαν στο φως.

Σοκ και οργή επικρατεί τις τελευταίες μέρες στο πανελλήνιο μετά την αποκάλυψη ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δημοσίευσε σε πορνογραφικές ιστοσελίδες ιδιαίτερες στιγμές και αυστηρά ιδιωτικό περιεχόμενο με την πρώην σύντροφό του χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. Το θέμα έγινε γνωστό μέσα από τα social media και γρήγορα πήρε τεράστιες διαστάσεις.

Ύστερα από την αποκάλυψη της πρώην σύντροφό του πως κυκλοφόρησε σε σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου γυμνές φωτογραφίες της χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της πληθαίνουν οι καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και αυτή την στιγμή υπάρχουν 3 καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης εις βάρος του.

Η καταγγελία της πρώην συντρόφου του

Σύμφωνα με την 30χρονη έμαθε τυχαία όσα συνέβαιναν πίσω από την πλάτη της ότι ο επί 2 χρόνια σύντροφός της ανέβαζε βίντεο και 300 φωτογραφίες από ιδιωτικές τους στιγμές χωρίς τη συγκατάθεσή της, και κατέθεσε μήνυση από το 2019. Η υπόθεση όμως λόγω κορωνοϊού δεν εκδικάστηκε και το τοπίο συσκοτίστηκε.
«Από τις 20 ημέρες της γνωριμίας μας, ανέβηκε το πρώτο βίντεο και κάποιες φωτογραφίες και δεν το έκανε μόνο σε μένα. Είχε ένα κανάλι για 10 χρόνια περίπου και εκεί υπήρχαν οκτώ βίντεο και πολλές φωτογραφίες κι άλλων γυναικών, δηλαδή. Εγώ, όταν μπήκα, είδα πολύ υλικό, σε δύο κανάλια, σε δύο ιστοσελίδες τέτοιου περιεχομένου», είπε το θύμα στην κατάθεσή του.
Όπως υποστηρίζει, τα πρώτα βίντεο ανέβηκαν εν αγνοία της στο διαδίκτυο το 2016 και η ίδια, όπως λέει, έμαθε τα πάντα από μια κολλητή της φίλη.
«Αυτός ανέβασε 3 βίντεο αρχικά και αυτά αναπαρήχθησαν μέχρι και στο εξωτερικό. Το πρώτο βίντεο ανέβηκε το 2016, ενώ είχαμε σχέση, απλώς εγώ δεν το είχα αντιληφθεί μέχρι να μου το πει η φίλη μου. Όταν έκανα τη μήνυση, διέφυγε του αυτοφώρου».

Η δεύτερη καταγγελία της τραγουδίστριας Chrysa


Μετά την αρχική καταγγελία της 30χρονης κοπέλας, η νεαρή τραγουδίστρια Chrysa, η οποία είχε εμφανιστεί και στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», μοιράστηκε τη δική της ιστορία παρενόχλησης από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.
Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια του συγκροτήματος OCEANDYST μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram καταγγέλλει τον παρουσιαστή για σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν ακόμη ανήλικη.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Τώρα λοιπόν που όλα βγήκαν στη φόρα έχω και εγώ να σας πω τη δική μου ιστορία για το γνωστό σε όλους μας τηλεοπτικό πρόσωπο. Οταν ακόμα ήμουν ανήλικη έπαιζε σε ένα beach bar όπου είχα πάει με τους φίλους μου. Κάποια στιγμή είπε κάποιο ανέκδοτο το οποίο μου φάνηκε αστείο και γέλασα. Ετσι βγήκε ευκαιρία να με προσεγγίσει. Κάποια στιγμή, λίγο μεθυσμένη και ξεχασμένη εφόσον διασκέδαζα με τους φίλους μου, καθίσαμε στο μπαρ όπου βρισκόταν και ο ίδιος.

Κάποια στιγμή πήγα στην τουαλέτα και την ώρα που βρισκόμουν μέσα, άκουσα την πόρτα να ανοίγει. Βγαίνοντας έξω τον αντίκρισα σοκαρισμένη και ο ίδιος με ρώτησε «ωχ, εδώ είναι οι γυναικείες τουαλέτες; Μπερδεύτηκα». Στη συνέχεια μου έκανε ερωτήσεις για τη ζωή μου και στη συνέχεια αφού είδε ότι απαντούσα προχώρησε σε άλλες ερωτήσεις που δεν θέλω να αναφέρω τώρα λόγω της χυδαιότητας αυτών. Ευτυχώς μια φίλη μου ήταν στη δίπλα τουαλέτα και δεν το είχε παρατηρήσει. Οπότε μόλις την είδε έφυγε.
Στη συνέχεια δεν δίστασε ακόμη και μπροστά στους φίλους μου να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του που ήμουν ανήλικη και δεν μπορούσαμε να «περάσουμε καλά» περνώντας από μπροστά μου και λέγοντας «πολύ κρίμα…», αναφέρει η Chrysa.

Η τρίτη καταγγελία


Μετά και τη δεύτερη καταγγελία από την τραγουδίστρια Chrysa, μια ακόμα κοπέλα κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο με ανάρτησή της στο Facebook και ανέφερε τη γνωριμία τους το 2010 όταν η ίδια ήταν ανήλικη και συγκεκριμένα 15 ετών.

Η ανάρτηση της κοπέλας

«2010. Κοιμάμαι και ξυπνάω με ραδιόφωνο και συγκεκριμένα imagine. Παίρνω τηλέφωνο μια μέρα σαν 15χρονη ακροάτρια στην εκπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου για να ζητήσω ένα τραγούδι και να πω δυο κουβέντες με τον παραγωγό που άκουγα σαν έφηβη. Μου λέει ο παραγωγός εκτός αέρα πού είναι ο σταθμός για να πάμε με την παρέα μου να δούμε πώς γίνεται η εκπομπή στο ραδιόφωνο.

Ο Στάθης είχε εκπομπή 13:00-15:00 και οι υπόλοιποι της αρβύλας 15:00-17:00. Προκειμένου να τους δούμε όλους πήγαμε γύρω στις 14:30. Καθώς ήμασταν μες στο στούντιο για την εκπομπή με την παρέα μου μού λεει ο Στάθης «θα φύγω, έλα να με χαιρετήσεις». Μια και μου έκανε το «ορίστε» να πάμε στο σταθμό να δούμε τους ανθρώπους που ακούγαμε στο ραδιόφωνο, ήταν φυσικό να τον χαιρετήσω και να του πω ευχαριστώ.

Κλείσαμε την πόρτα στον όροφο και κατεβήκαμε τα σκαλιά για να φύγει. Του λέω καλό μεσημέρι. Μου λέει «φιλί;». Τον φιλάω στο μάγουλο φιλικά και του λέω ξανά «καλό μεσημέρι». Μου λέει «δεν εννοούσα αυτό, φιλί;» Του λέω «δεν ξέρω τι εννοείς, καλό μεσημέρι» και γυρνάω να ανέβω τις σκάλες και να π;aω πάνω στο στούντιο που είναι οι φίλοι μου. Μου δίνει μια στον κώλο και μου λέει «δεν πειράζει».
Ήμουν 15 χρονών. Το ήξερε.
Με αυτή την ευκολία με παρενόχλησε, χωρίς δεύτερη σκέψη. Γιατί δε θα μιλούσα. Και όντως δε μίλησα, το είπα σαν μυστικό λες και έφερα την ευθύνη του, σε δυο φίλες μου.
Σήμερα καμία μόνη».

Αντώνης Κανάκης: «Χυδαιότητα αυτό που έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος -Δεν γνωρίζαμε τίποτα»

Έπειτα από τις φήμες που ήθελαν τους «Ράδιο Αρβύλα» ό,τι δεν θα έβγαιναν on air, τελικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 αποφάσισε να εμφανιστούν κανονικά. Τα μέλη του «Ράδιο Αρβύλα», Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης ντυμένοι στα μαύρα βγήκαν στην εκπομπή Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, με το κλίμα να είναι βαρύ, μια ημέρα μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την απομάκρυνσή του από την εκπομπή.

«Θυμάμαι άλλα δύο γεγονότα στο παρελθόν που μας “υποχρέωσαν” να μην μπορούμε να κάνουμε το “Ράδιο Αρβύλα” όλα αυτά τα χρόνια. Η πρώτη ήταν όταν ο Αλέξης (σ.σ. Γρηγορόπουλος) έχασε τη ζωή του. Για μία ολόκληρη εβδομάδα δεν μπορούσαμε να κάνουμε κανονική εκπομπή και βγάζαμε και εμείς τα εσώψυχά μας. Η επόμενη φορά ήταν με τη Marfin. Όταν είχε αυτό το απίστευτο έγκλημα, το οποίο δεν μπορούμε καν να το αναφέρουμε ξανά. Δε νιώθαμε πως μπορούμε να βγούμε και να κάνουμε “Ράδιο Αρβύλα”. Η τρίτη φορά είναι αυτή. Είναι αδύνατον να κάνουμε σατιρική εκπομπή. Είναι κάτι που το είπαμε και χτες. Σήμερα είμαστε περισσότερο στα χαμένα. Το συνειδητοποιείς και γίνεται χειρότερο» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Κανάκης στην αρχή της εκπομπής.

Επιπλέον, ο Αντώνης Κανάκης ξανα τόνισς πως οι «Ράδιο Αρβύλα» δεν γνώριζαν κάτι για την υπόθεση. «Αν υπάρχει κάτι που δεν διαπραγματευόμαστε, είναι ότι τηρούμε τον λόγο μας. Προσπερνάμε συγκεκριμένους δημοσιογράφους συγκεκριμένων καναλιών. Όλα αυτά τα χρόνια δεν γνωριζόμαστε; Είμαστε συγκλονισμένοι… Δεν αρκεί ότι και ο ίδιος και η κοπέλα είπε ότι δεν γνωρίζαμε. Πιστεύουν ότι είμαστε τόσο ανόητοι, τόσο ηθοποιοί, τόσο υποκριτές; Και αν υπάρχει έστω και ένας, μάλλον δεν είναι γονιός. Όταν είσαι γονιός και ακούς κάτι τέτοιο, σκέφτεσαι αμέσως τι θα έκανες για να το αντιμετωπίσεις. Είναι δυνατόν να ξέραμε ότι το έχει κάνει αυτό;».

Οι εκπομπές των «Ράδιο Αρβύλα» θα επανέλθουν, βάσει της συμφωνίας με το κανάλι, στις 10 Ιανουαρίου. Επίσης, την Παρασκευή δεν θα βγει στον «αέρα» το Βινύλιο.

Ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στην γυναίκα που έκανε την καταγγελία

«Όταν συνειδητοποιείς ότι δεν είναι αστείο ή φάρσα, το σοκ είναι μεγαλύτερο. Με χαρά διαπίστωσα ότι κάποιοι μίλησαν για την ουσία αυτού του θέματος. Το θύμα αυτής της ιστορίας είναι η κοπέλα αυτή, όχι εμείς και αν θα συνεχιστεί η εκπομπή», συμπλήρωσε ο Αντώνης Κανάκης, ενώ αναφερόμενος σε αυτό που έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, δήλωσε πως «είναι χυδαίο όταν κάποιος παρεμβαίνει με αυτόν τον τρόπο στα προσωπικά σου. Δεν ξέραμε αυτή την κοπέλα, τώρα μαθαίνουμε».

«Την άκουσα να λέει ότι νιώθει άσχημα. Δεν έχεις κανέναν λόγο να νιώθεις άσχημα. Μπράβο σου που κινήθηκες νομικά. Είμαστε εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου, το έχουμε και εμείς σαν ανάγκη. Θα ήθελα να μας έχεις βρει και να μας έχει πει τι έχει συμβεί. Όλο αυτό ας γίνει μια αφορμή για να γίνει μια συζήτηση και να μην βρεθεί κανείς σε παρόμοια θέση γιατί έχει ξεφύγει η κατάσταση», προσέθεσε στη συνέχεια.

Όσα δήλωσαν οι άνθρωποι του χώρου για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Πέρα από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, την αγανάκτησή τους γι΄αυτήν την αποτρόπαια πράξη εξέφρασαν και γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Η οργισμένη δήλωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπή, στον Sfera 102,2, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και αυτό που συνέβη ενώ αναφέρθηκε και στην κόντρα του με τον Αντώνη Κανάκη συγκρεκριμένα δήλωσε :

«Εγώ προσωπικά δεν έχω λόγια. Αν με ρωτήσεις σε ποια κατηγορία αισχίστου είδους ενέργειες το βάζω, το βάζω εκεί. Δεν μπορώ να βρω καμία λογική. Αυτό με ξεπερνάει, δεν έχω καταλάβει ποιος ήταν ο σκοπός της ιστορίας. Δεν έχω μιλήσει με τον Αντώνη Κανάκη, έτσι κι αλλιώς έχω πολλά χρόνια να μιλήσω, δεν έχω επαφές»

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην κόντρα του με τον Αντώνη Κανάκη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε το εξής: «Νομίζω ότι ο κόσμος ξέρει ποια είναι η κατάσταση με τα παιδιά, είναι και μια κόντρα που νομίζω ότι δημοσίως τη γνωρίζουν. Δεν πιστεύω ότι το ήξεραν. Δεν έχω καλή άποψη για πάρα πολλά πράγματα, αλλά αυτό είναι επί προσωπικού, για αυτό κι έχω μαλώσει και δημοσίως και μη δημοσίως. Είναι άλλο το ένα, γιατί έχω μαλώσει δημοσίως με συγκεκριμένα άτομα από εκείνη την παρέα και άλλο το άλλο».

Και προσέθεσε το εξής: «Κάποια πράγματα δεν γουστάρω καθόλου από εκείνη την πλευρά, αλλά αν με ρωτήσεις την άποψή μου, έτσι όπως λίγο το θυμάμαι στο μυαλό μου, δεν πιστεύω ότι αν γνώριζαν κάτι δεν θα το είχαν σταματήσει το επόμενο δευτερόλεπτο. Πώς ένας άνθρωπος σηκώνει ένα βίντεο ενός ανθρώπου; Είναι αδιανόητο. Πόσο άνανδρο; Θέλω να βρίσω αυτή τη στιγμή».

Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε «Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Καλά έκανε ο Κανάκης και τον έδιωξε. Και εμείς διώξαμε έναν ηθοποιό επειδή έκανε κάτι ανάλογο»

H Κατερίνα Πεφτίτση σχολίασε «Αυτό που έγινε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο συμβαίνει παντού»

O Νεκτάριος Σκαμνάκης είπε: «Είμαι μαζί με τον Κανάκη σε όλο αυτό».

Ο Περικλής Κονδυλάτος σημείωσε: «Είμαι αντίθετος στο να δημοσιοποιούνται προσωπικές στιγμές».

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος τόνισε «Ο καθένας στην εποχή μας είναι δικαστής στον Άρειο Πάγο και δικάζει από τα social. Είναι γελοίο»

Τέλος, τον θυμό και την ενόχλησή του δεν έκρυψε ο Δημήτρη Αλεξάνδρου με όλο αυτό κατακρίνοντας το περιστατικό που του θυμίζει τα όσα είχε βιώσει η δική του σύντροφος, Ιωάννα Τούνη.

«Εγώ έχω τοποθετηθεί επί του θέματος επειδή έχει συμβεί στην κοπέλα μου. Εύχομαι αυτή τη φορά να θορυβηθεί περισσότερο ο κόσμος και να το ακούσουν πιο ψηλά. Επιτέλους να σταματήσει αυτό το φαινόμενο. Είναι άνανδρο. Όταν βλέπουμε τέτοιους ανθρώπους να κάνουν τέτοιες κινήσεις με προσβάλλει εμένα σαν άντρα. Δε θέλω να το συνεχίσω γιατί είμαι λίγο συγχυσμένος σε αυτό το κομμάτι. Εύχομαι η κοπέλα να δικαιωθεί. Όσοι τυχόν έχουν κάνει τέτοιο πράγμα εύχομαι πραγματικά να το πληρώσουν γιατί κάποια στιγμή και αυτοί θα γίνουν γονείς», σημείωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ο Γιώργος Τσαλίκης οργισμένος έγραψε στο instagram :«Επειδή κυκλοφορούν πολλοί σαν και αυτόν εκεί έξω, μην τους χαρίζετε ιδιωτικές στιγμές σε φωτογραφίες και βίντεο. Μέχρι να γίνει απόλυτο βίωμα σε όλους ότι δεν φοβόμαστε πια, μιλάμε! Η κοινωνία δεν δέχεται πια τέτοιες συμπεριφορές ούτως ώστε όλο αυτό να λειτουργεί αποτρεπτικά σε κάθε ψυχανώμαλο, ανώριμο, απάνθρωπο, κακοποιητή».

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ