Ειδήσεις
Πλησιάζει η μέρα… πότε πέφτει φέτος η Black Friday

Η black friday πέφτει πάντα την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, φέτος θα πέσει στις 24 Νοεμβρίου.
Τότε όλες οι μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών ειδών θα βάλουν σε προσφορά πολλούς κωδικούς προϊόντων.
Οι ηλεκτρονικές αλυσίδες αλλά και τα εμπορικά καταστήματα θα αρχίσουν να επικοινωνούν τις μεγάλες εκπτώσεις της Μαύρης Παρασκευής.
Όπως και πέρσι έτσι και φέτος είναι δεδομένο ότι θα λάβουν μέρος επιχειρήσεις, κυρίως τεχνολογίας και ρουχισμού.
Ως είθισται, εκπτώσεις θα βρουν οι καταναλωτές μία βδομάδα πριν την black friday 2023 αλλά και την επόμενη, την λεγόμενη ως cyber monday.
Αν και οι εκπτώσεις συνήθως αφορούν κωδικούς προϊόντων που είναι προς απόσυρση, σίγουρα θα υπάρξουν οι λεγόμενες ευκαιρίες.
Πολλές χρονιές υπήρχαν αναφορές για ανέβασμα τιμών πριν τη Black Friday, ενώ άλλες φορές είδαμε προσφορές που δεν ήταν τόσο προσφορές όσο μας έλεγαν.
Ένας καλός τρόπος να προετοιμαστείτε για την Black Friday 2023 είναι να βρείτε ακριβώς αυτό που θέλετε και να μην περιμένετε να βγουν οι εκπτώσεις για να σκεφτείτε τι θέλετε. Έτσι, θα γνωρίζετε από τώρα την τιμή και αν όντως αξίζει να «τρέξετε» και να περιμένετε στις ουρές.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ