Ειδήσεις
Πολύδροσο Χαλανδρίου: Ολοκληρώθηκε και η Γ΄ φάση του έργου ομβρίων – Στην κυκλοφορία η Λ. Πεντέλης

Εντός χρονοδιαγράμματος ολοκληρώθηκε η Γ΄ φάση του δεύτερου μεγάλου έργου ομβρίων που εκτελείται στο Χαλάνδρι και αποδόθηκε στην κυκλοφορία η Λ. Πεντέλης.
Ταυτόχρονα ξεκίνησαν εργασίες διαγραμμίσεων στην οδό Κώστα Βάρναλη που επίσης έχει αποδοθεί στην κυκλοφορία από τις 16 Ιουλίου.
Το έργο, που βαίνει πλέον προς ολοκλήρωση, συνεχίζεται με την κατασκευή των αγωγών ομβρίων στις οδούς Ηρακλειδών, Αρτεμισίου, Διονύσου, Ευριπίδου, Μπότσαρη τους επόμενους μήνες.
Το δεύτερο έργο ομβρίων
Το έργο το οποίο είναι ζωτική σημασίας για το Πολύδροσο και πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής περιλαμβάνει την τοποθέτηση αγωγών συνολικού μήκους 4.7 χλμ. Είναι προϋπολογισμού 6.807.600,00 ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του υπουργείου Εσωτερικών. Πρόκειται για το δεύτερο τέτοιο έργο που υλοποιεί η σημερινή διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου. Το Φθινόπωρο του 2019 ολοκληρώθηκε με επιτυχία έργο ύψους 5,5 εκατ. ευρώ που αφορούσε τη σύνδεση των νέων αγωγών ομβρίων που εξυπηρετούν το κεντρικό Χαλάνδρι με τον αγωγό – αποδέκτη τους στις οδούς Παπανικολή – Παλαιολόγου.
Ο Δήμος Χαλανδρίου – όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση – ζητά την κατανόηση των κατοίκων της περιοχής για όποιες προσωρινές δυσκολίες ανακύψουν κατά την εκτέλεση των έργων και προσβλέπει στην αγαστή συνεργασία τους έως ότου αυτά ολοκληρωθούν με επιτυχία.
«Τελείωσε μια πολύπλοκη και απαιτητική φάση του έργου»
«Ευχαριστώ τους εργαζόμενους της Τεχνικής Υπηρεσίας και ιδιαίτερα τις επιβλέπουσες μηχανικούς για την επάρκεια, τον επαγγελματισμό και τον άπειρο χρόνο που διέθεσαν εν μέσω καύσωνα, πυρκαγιών και πανδημίας για να τελειώσει μια εξαιρετικά πολύπλοκη και απαιτητική φάση του έργου με τη μικρότερη δυνατή όχληση για τους πολίτες», σημείωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών στη Λ. Πεντέλης.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός5 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων5 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ