Ειδήσεις
Πού θα χιονίσει τα Χριστούγεννα: Νέα κακοκαιρία φέρνει νιφάδες και στην Αττική

Σύμφωνα με όσα είπε πριν από λίγο στον τηλεοπτικό αέρα, η πρώτη κακοκαιρία θα ξεκινήσει από αύριο χωρίς σημαντικά καιρικά φαινόμενα. Όπως είπε θα υπάρξουν κάποιες βροχές στην Αττική, ίσως και καταιγίδα αλλά όχι κάτι το σημαντικό.
Όπως είπε, την Δευτέρα θα ξεκινάει μία σοβαρη κακοκαιρία που θα κρατήσει μέχρι και την Παρασκευή μετά τα Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα, τα χιόνια θα είναι πολλά σε μεγάλη υψόμετρα αλλά χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και σε χαμηλότερα υψόμετρα.
Όπως είπε, χιόνια θα πέσουν και σε χαμηλότερες περιοχές της δυτικής Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας και της Βόρειας Στερεάς Ελλάδας. Όσον αφορά την Αττική, φαίνεται πως χιόνια θα πέσουν σε Πάρνηθα και Πεντέλη χωρίς ωστόσο να υπάρξουν προβλήματα.
Ο κ. Παπαϊωάννου ανέφερε πως «τα Βίλια είναι η μόνη οικιστική περιοχή που βλέπω χιόνια ανήμερα των Χριστουγέννων».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ