Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Πότε η απόφαση για κλειστά σχολεία αύριο Τρίτη 30 Ιανουαρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι αποφάσεις για το κατά πόσο θα παραμείνουν κλειστά σχολεία σε περιοχές ακόμα και των βορείων προαστίων της Αττικής, θα ληφθούν μετά τη νέα, σημερινή σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην Πολιτική Προστασία στις 12 το μεσημέρι.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης θα εξεταστούν οι μετεωρολογικές συνθήκες, θα αναλυθούν τα τελευταία στοιχεία, και στη συνέχεια η Περιφέρεια Αττικής να προχωρήσει σε διευκρινίσεις για το ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 30/1.

Ήδη έχουν ανακοινωθεί κλειστά σχολεία σε διάφορες περιοχές της χώρας ενώ η λίστα όσο περνάει η ώρα, θα ανανεώνεται. Άλλωστε, όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι, η νέα κακοκαιρία αποτελεί το πρώτο ισχυρό crash test για την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού.

Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα στα κλειστά σχολεία

Το Υπουργείο Παιδείας έχει ενημερώσει ότι όσα σχολεία μείνουν κλειστά, τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με τηλεκπαίδευση.

Κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας

Με απόφαση του Δημάρχου τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, θα παραμείνουν κλειστά έως την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και για την αποφυγή ατυχημάτων κατά την μεταφορά μαθητών, δασκάλων, καθηγητών κλπ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ