Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σε τροχιά υλοποίησης το έργο ανέγερσης του 8ου Γυμνασίου Ιλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με γοργούς ρυθμούς ξεκινά η ανέγερση του κτηρίου που θα στεγάσει το 8ο Γυμνασίου Ιλίου, κατόπιν της υπογραφής της προγραμματικής σύμβασης από τον ανάδοχο του έργου στα γραφεία της ΚτΥπ. 

Πρόκειται για ένα έργο, που αναμένεται να δώσει νέες δυνατότητες εκπαίδευσης και το οποίο πραγματοποιείται μετά την ένταξή του στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανάπτυξη – Αναβάθμιση Στοχευμένων Υποδομών Εκπαίδευσης» του Ε.Π. «Αττική», με προϋπολογισμό που ανέρχεται στο 1.965.000,00 ευρώ.

 

Πώς θα είναι το κτήριο που θα στεγάσει το 8ο Γυμνάσιου Ιλίου

Το 8ο Γυμνάσιο Ιλίου θα αποτελείται από ένα τριώροφο κτίριο συνολικής δόμησης 1.127,10τ.μ. και επιφάνειας κάτοψης 375,70τ.μ..Το κτίριο θα περιλαμβάνει: χώρους διοίκησης (αναμονή, γραμματεία, αρχείο, γραφείο καθηγητών, γραφείο Διευθυντή/Υποδιευθυντή) Ιατρείο-Αναρρωτήριο Εργαστήριο Φυσικής-Χημείας Χώροι υγιεινής μαθητών (αρρένων, θηλέων), Χώροι υγιεινής προσωπικού Μηχανοστάσιο Ανελκυστήρα. Επίσης ο Α’ Όροφος, εμβαδού 375,70τ.μ., θα περιλαμβάνει: Τρεις (3) αίθουσες διδασκαλίας Εργαστήριο Πληροφορικής Μικρό γραφείο Αποθήκη υλικού W.C. και ο Β’ Όροφος, εμβαδού 375,70τ.μ., θα περιλαμβάνει: Τρεις (3) αίθουσες διδασκαλίας Αίθουσα ξένων γλωσσών Μικρό γραφείο Αποθήκη υλικού W.C. ορόφου. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα το έργο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σε διάστημα 24 μηνών από την υπογραφή της Σύμβασης, με στόχο να υποδεχθεί τους μαθητές του Δήμου τον Σεπτέμβριο του 2024.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ