Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σημαντικές ανακοινώσεις και χορός στην καλοκαιρινή γιορτή του Συλλόγου “Η Γρίζα” στα Άνω Λιόσια

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου, στην πλατεία Ηρώων στα Άνω Λιόσια και παρουσία του δημάρχου Φυλής, Χρήστου Παππού, παρουσιάστηκε η καλοκαιρινή γιορτή του συλλόγου Αρβανίτικου Πολιτισμού “Η Γρίζα”.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Σπύρος Μαρίνης, αφού καλωσόρισε τον κόσμο, ανακοίνωσε πως μέσα στην εβδομάδα αυτή, ο σύλλογος βάζει μπροστά ένα σημαντικό πιλοτικό πρόγραμμα για την εμπέδωση και διάδοση της αρβανίτικης πολιτιστικής κληρονομιάς. Συγκεκριμένα, ξεκινούν μαθήματα για την εκμάθηση της αρβανίτικης γλώσσας, μαθήματα για το κέντημα της κουλούρας του γάμου των Αρβανιτών αλλά και απλού κεντήματος.

Ο δήμαρχος Φυλής, κ. Παππούς, έδωσε συγχαρητήρια στον σύλλογο για τη δράση του, και ευχήθηκε καλή διασκέδαση και καλό καλοκαίρι σε όλους.

Ευχές για καλό καλοκαίρι και συγχαρητήρια στον σύλλογο έδωσαν επίσης ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Θανάσης Μπούρας και ο βουλευτής Δ. Αττικής, Βαγγέλης Λιάκος, που αποτελεί πλέον μέλος του συλλόγου.

Αμέσως μετά, τη σκυτάλη στη σκηνή πήρε ο Σπύρος Μπρέμπος, με τον αριστοτέχνη στο βιολί Νίκο Μπρέμπο, την Έφη Πάνου και τον γνωστό κλαρινίστα Νίκο Μπούσιο, οι οποίοι ξεσήκωσαν το κοινό και έβαλαν φωτιά στη σκηνή η οποία κατακλύστηκε από χορευτές από την έναρξη του προγράμματος μέχρι τις τέσσερις τα ξημερώματα.

Παρέστησαν μέλη της Κυβέρνησης, του Κοινοβουλίου, ο δήμαρχος Φυλής, αντιδήμαρχοι, αναπληρωτές δημάρχου, δημοτικοί σύμβουλοι, τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ