Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Στα Τέμπη μεταβαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στον τόπο του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην περιοχή των Τεμπών, θα μεταβεί σε λίγη ώρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στον τόπο του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην περιοχή των Τεμπών, θα μεταβεί σε λίγη ώρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ. Μητσοτάκης βρισκόταν στο Μέγαρο Μαξίμου όλο το βράδυ και ενημερωνόταν για τις εξελίξεις.

Στο σημείο του δυστυχήματος θα βρεθεί και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου ενώ αυτή την ώρα μεταβαίνει στην περιοχή ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.

Στο σημείο της σύγκρουσης μετέβη ο Νίκος Παππάς

«Συγκλονισμένος από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη. Αδιανόητο αυτό που συνέβη. Η σκέψη μας στους ανθρώπους που έφυγαν άδικα. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και συμπαράσταση στους τραυματίες», έγραψε πριν από λίγο στο Twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας.

Στα Τέμπη βρίσκεται ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς. Ο Νίκος Παππάς μετέβη στην περιοχή τα ξημερώματα με εντολή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα. Στα Τέμπη βρίσκεται και η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας του κόμματος, Δώρα Αυγέρη.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ