Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Στη φάκα ναρκωτικά ύψους 1 εκ. ευρώ

Δημοσιεύθηκε

στις


Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών στην Ελλάδα από την Ολλανδία.
Μετά από εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση, σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Άλιμος, Άγιος Δημήτριος, Ν. Σμύρνη, Ν. Κόσμος, Καλλιθέα και Ζωγράφου), συνελήφθησαν οκτώ μέλη της σπείρας, εκ των οποίων έξι υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 23, 29, 30, 36, 38 και 38 ετών και δύο Έλληνες ηλικίας 32 και 40 ετών. Συνεργοί τους και μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είναι επίσης και τρεις Αλβανοί, που μένουν μόνιμα  στην Ολλανδία.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και περί αλλοδαπών
Σε έρευνες στις παραπάνω οικίες στον Άλιμο, σε οικίες στη Νέα Σμύρνη και στην Καλλιθέα, καθώς και σε δύο ταξί που ακινητοποιήθηκαν στο Γέρακα και στα Πετράλωνα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
– 12.673- γραμμάρια κοκαΐνης.
– 13. 940 – γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) .
– 9.201,6- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, υδροπονικής καλλιέργειας ( skunk ).
Η αξία των κατασχεθεισών ποσοτήτων ναρκωτικών υπολογίζεται στο χρηματικό ποσό του 1.000.000 ευρώ

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ