Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Συνάντηση εργασίας του δημάρχου Αμαρουσίου με το Δ.Σ. της Εταιρείας Αξιοποίησης & Διαχείρισης της Περιουσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με τον πρόεδρο της Εταιρείας Αξιοποίησης & Διαχείρισης της Περιουσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νικόλαο Θωμαΐδη, και τον διευθύνοντα σύμβουλο, Μάριο Τσάκα, την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η αξιοποίηση του διατηρητέου κτηρίου επί των οδών Β. Σοφίας 137 & Δ. Ράλλη στο Μαρούσι, ιδιοκτησίας του ΕΚΠΑ.

Ο Δήμος Αμαρουσίου προσανατολίζεται στη μακροχρόνια μίσθωση του ακινήτου, προκειμένου να αξιοποιηθεί ως πολιτιστικός χώρος για πολλαπλές πολιτιστικές δράσεις και ως μουσειακός χώρος.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν διαδικαστικά ζητήματα επί του θέματος, ώστε ακολούθως πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας το θέμα να λάβει την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου και του Δ.Σ. της Εταιρείας του ΕΚΠΑ.

Στη συνάντηση παρέστησαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος της Νομικής Υπηρεσίας, Δημήτρης Σμυρνής, η ειδική σύμβουλος του δημάρχου επί θεμάτων Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος, Καλλιόπη Καρδαμίτση, η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου επί Τεχνικών θεμάτων, Αθηνά Ρέππου, η προϊσταμένη του Τμήματος Ακίνητης & Κινητής Περιουσίας του Δήμου Αμαρουσίο,υ Έλενα Δέδε και ο προϊστάμενος του Τμήματος Συντήρησης Κτηρίων του Δήμου Αμαρουσίου, Κυριάκος Γαϊτανίδης. Επίσης, εκ μέρους της Εταιρείας Αξιοποίησης & Διαχείρισης της Περιουσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Γεράσιμος Σταθούλης.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ