Ειδήσεις
Σχινιάς: Νεκρός για μέρες ο άνδρας που εντοπίστηκε

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο άνδρας ήταν νεκρός για 20 μέρες, και αναδύθηκε στην επιφάνεια μετά από πολλές μέρες, γι’ αυτό και εντοπίστηκε.
Ο ίδιος έφερε τατουάζ στο πόδι και οι Αρχές εκτιμούν ότι έτσι θα καταφέρουν να διαπιστώσουν την ταυτότητά του. Κατά τα πρώτα στοιχεία ο άνδρας φαίνεται να ήταν περίπου 40 ετών.
Την σορό στη θαλάσσια περιοχή του Σχινιά στον Μαραθώνα αντιλήφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ένας πολίτης, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως το Λιμενικό και τους είπε πως βλέπει να επιπλέει μια σορός κοντά στην ακτή.
Αμέσως κινητοποιήθηκε το Λιμενικό και ανέσυραν τον άνδρα από τα βράχια. Στη συνέχεια παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Ο άνδρας φορούσε μια φόρμα και στο αριστερό πόδι υπήρχε δεμένος με ένα σχοινί, ένας δίσκος άρσης βαρών δέκα κιλών.
Από τη Λιμενική Αρχή της Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών».
[banner id=”260948″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024