Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σύνταγμα: Ανήλικοι ληστές συνελήφθησαν από την ΟΠΚΕ – Μαζί τους ένας 8χρονος

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα πρωτοφανές και εντυπωσιακό περιστατικό έλαβε χώρα στο Σύνταγμα το βράδυ της Πέμπτης 3 Ιουνίου.

Τρεις ανήλικοι Ρομά, επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές σε δύο 15χρονους για να κλέψουν ένα ποδήλατο. Ιδιαίτερο ρόλο έπαιξε ένας 8χρονος, ο οποίος φέρεται να πλησίασε τα παιδιά ζητώντας τους να του δώσουν για λίγο το ποδήλατο τους.

Όπως διαβάζουμε στο Newsit.gr, το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ. Τα θύματα, οι δύο 15χρονοι, έκαναν ποδήλατο και σκέιτ στην πλατεία Συντάγματος. Κατά μία εκδοχή, ο 8χρονος τούς πλησίασε, έπιασαν την κουβέντα και τους ζήτησε να του δώσουν για λίγο το ποδήλατο τους. Οι άλλοι δύο ανήλικοι δράστες, τους επιτέθηκαν, τους ξυλοφόρτωσαν και τους άρπαξαν τα πορτοφόλια και τα κινητά τηλέφωνα.

Οι ομάδες ΟΠΚΕ που υπήρχαν στην περιοχή, κατόρθωσαν να εντοπίσουν τους ανήλικους δράστες, οδηγώντας τους στην διεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Η συμμετοχή του 8χρονου έχει προκαλέσει ιδιαίτερο προβληματισμό, καθώς φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε με έναν «πονηρό» τρόπο. Το γεγονός αυτό φανερώνει ότι οι δράστες ήταν προετοιμασμένοι. Οι αρχές διερευνούν εάν οι ανήλικοι ενεπλάκησαν και σε άλλες ληστείες κατά το παρελθόν.

[Πηγή: Newsit.gr]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ