Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη καλούν τους πολίτες να τα γνωρίσουν

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη, ένα πρόγραμμα που υλοποιείται μέσω ΕΣΠΑ, απευθύνεται σε παιδιά 5-12 ετών και προσφέρει απογευματινή απασχόληση για τους μήνες Σεπτεμβρίου έως μέσα Ιουνίου και πρωινή έως 31 Ιουλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν το σχετικό voucher μέσω της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α) link https://www.eetaa.gr/nea-anakoinoseis/prosklisi-3/

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζόμενες και άνεργες μητέρες και η επιλογή των δικαιούχων γίνεται βάσει κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων. Δυνατότητα συμμετοχής υπάρχει και για όσους δεν είναι κάτοχοι voucher, σύμφωνα με τις κενές θέσεις που θα προκύψουν.

Ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ .Ι. Ρέντη, Κωνσταντίνος Μαραγκάκης, υπογραμμίζει:  «Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και τις δεξιότητες των παιδιών και παράλληλα να στηρίξουμε τις οικογένειες της πόλης μας. Με την συνεργασία όλων, επιδιώκουμε να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των παιδιών και των οικογενειών τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ