Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Το Β.Ε.Π. συνεχίζει δυναμικά με δράσεις σύνδεσης της μάθησης με την αγορά εργασίας!

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, στην προσπάθειά του για σύνδεση της μάθησης με την αγορά εργασίας, συμμετέχει ως εταίρος στο Έργο SECOVE το οποίο στοχεύει στη δημιουργία μιας πλατφόρμας συνεργασίας για τα Κέντρα Επαγγελματικής Αριστείας (CoVEs) σε όλη την Ευρώπη στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών και της βιώσιμης ενέργειας.

Η προώθηση της μάθησης με βάση την εργασία και η δέσμευση της αγοράς εργασίας στην εκπαίδευση ΕΕΚ – μια τάση που εντόπισε και μελετά το CEDEFOP καθώς και η καθιέρωση μιας κουλτούρας ποιότητας στην επαγγελματική κατάρτιση που υπερβαίνει τη συμμόρφωση, με πρότυπα και κανονισμούς που αφορούν κοινές δράσεις και κοινές αξίες για αριστεία , ένταξη και βιωσιμότητα είναι μερικές από τις προκλήσεις που σκοπεύουν να αντιμετωπίσουν οι 21 εταίροι που συμμετέχουν στο έργο από Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Σλοβακία και Πορτογαλία.

Το SECOVE – Sustainable Energy Centers For Vocational Excellence (έργο Αρ. 101056201) συγχρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Erasmus + της Ευρωπαϊκής Ένωσης https://secove-project.eu/partners/

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ