Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Το “Πολύπλανο” επισκέφθηκαν οι Χαϊδαριώτες το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιουνίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Μικροί και μεγάλοι επισκέφθηκαν το «Πολύπλανο» την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Ιουνίου, στην πλατεία Δημαρχείου του Χαϊδαρίου.

Εκατοντάδες κόσμου είδαν από κοντά την προσπάθεια που έκαναν τη χρονιά που πέρασε τα πολιτιστικά τμήματα του Δήμου Χαϊδαρίου.

Ο δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος, απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό, έδωσε συγχαρητήρια τόσο στους μαθητές των τμημάτων όσο και στους δασκάλους τους. Τόνισε πως ο πολιτισμός είναι συστατικό στοιχείο της ζωής του ανθρώπου και επανέλαβε τη δέσμευση της νέας Δημοτικής Αρχής για λειτουργία νέων τμημάτων από τον Σεπτέμβρη αλλά και ενίσχυση των όσων υπάρχουν ήδη, προκειμένου να ενισχυθεί σημαντικά η πολιτιστική δημιουργία στο Χαϊδάρι.

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τη Λαϊκή Ορχήστρα του Δήμου Χαϊδαρίου (δάσκαλος ο Νώε Ζαφειρίδης) και το χορευτικό της Γρηγορούσας συνοδεία ζωντανής παραδοσιακής μουσικής (δάσκαλος ο Γιώργος Λαζάρου).

Το Σάββατο 29 Ιουνίου έπαιξαν οι μαθητές έως 15 χρονών των τμημάτων βιολιού (δάσκαλος ο Γιάννης Τσατούχας), κιθάρας (δάσκαλος ο Γιώργος Ρουμελιώτης), πιάνου (δασκάλα η Αλίκη Καραδημητρίου) και ακορντεόν (δασκάλα η Φραγκίσκα Βελέντζα). Επίσης, υπήρξαν παρουσιάσεις από το τμήμα θεατρικού παιχνιδιού (δάσκαλος ο Νίκος Κανατάς) και μπαλέτου (δασκάλα η Αφροδίτη Παπαναστασίου).

Στον χώρο του Πολύπλανου υπήρχαν κατασκευές και εκθέσεις από μαθητές των τμημάτων: μακραμέ (δασκάλα η Ελένη Λαζαράκη), ζωγραφικής (δάσκαλος ο Δημήτρης Ρουσσάκης), αργυροχρυσοχοΐας (δάσκαλος ο Αργύρης Αγγελόπουλος) και φωτογραφίας (δασκάλα η Χρυσάνθη Αμάντου).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ