Connect with us

Ειδήσεις

Τροχαίο δυστύχημα στη Σπάρτη με θύματα έναν 24χρονο και δύο 21χρονους

Published

on

Τροχαίο δυστύχημα, με θύματα τρεις νέους άνδρες, ηλικίας, 24, 21 και 21 ετών, αντίστοιχα, σημειώθηκε τα ξημερώματα, στο ύψος του πρώτου χιλιομέτρου της εθνικής οδού, Σπάρτης-Μυστρά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 24χρονος και επέβαιναν οι δύο 21χρονοι, αρχικά εξετράπη, για άγνωστη ακόμη αιτία, από την πορεία του, στην συνέχεια προσέκρουσε σε δένδρο και κατόπιν ανετράπη.

Αμέσως μετά έσπευσαν στον τόπο του δυστυχήματος οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα που απεγκλώβισαν, τους τρεις άνδρες χωρίς τις αισθήσεις τους.

Στην συνέχεια, ο 24χρονος και οι δύο 21χρονοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Σπάρτης.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ