«Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση, θέλω να σας πω ότι την ημέρα που έφυγε ο Παντελής από το σπίτι για να πάει με τις δύο κοπέλες στο αυτοκίνητο ήταν 12 άτομα και μου κάνει τρομερά μεγάλη εντύπωση, πραγματικά, γιατί τόσα χρόνια οι Αρχές δεν έψαξαν να βρουν ποια είναι αυτά τα άτομα, με τα οποία ήταν ο Παντελίδης, το βράδυ πριν το ατύχημα», είπε ο κ. Λύτρας στον ΑΝΤ1.

«Εμένα ήρθαν στα χέρια μου κάποιες φωτογραφίες και ψάχνοντας πήγα προσωπικά και τους συνάντησα. Τους είπα σε αυτή τη φωτογραφία φαίνεσαι εσύ, γιατί δεν έχεις δώσει κατάθεση; Ανάμεσα στους μάρτυρες που συνάντησα και είναι αρκετοί, όχι ένας, ένας έχει καταθέσει, είχα την απάντηση ότι βρίσκονταν εκείνο το βράδυ στο σπίτι και όταν τελείωσε η βραδιά, ο μάρτυρας έβγαλε τον Παντελή από το σπίτι και επειδή είχε πιει πάρα πολύ, τον έβαλε στη θέση του συνοδηγούΤο λένε περισσότεροι και το επιβεβαιώνουν. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που η αστυνομία και οποιοσδήποτε δεν πήγε να βρει τους ανθρώπους με τους οποίους εκείνο το βράδυ ο Παντελής έπαιζε χαρτιά» ισχυρίστηκε ο κ. Λύτρας.

«Δεν μου κάνει εντύπωση ότι δεν θέλανε να καταθέσουν, ή ότι ο συγκεκριμένος εμφανίστηκε μετά από τόσα χρόνια. Γνωρίζεται ότι παίζανε χαρτιά και ενδεχομένως κανένας άνθρωπος δεν θέλει να βγει στο πανελλήνιο και να κάνει αυτή την ανακοίνωση», σημείωσε ο κ. Λύτρας.

«Μου κάνει εντύπωση ότι οι δύο κοπέλες δεν αναφέρθηκαν σε αυτά τα άτομα. Γιατί δεν είπανε πως ήταν μαζί τους έτσι ώστε η ανάκριση και ο εισαγγελέας να κινηθεί σε αυτά τα άτομα;» διερωτήθηκε.

«Την οικογένεια δεν την ενδιαφέρουν τα χρήματα και οι αγωγές, ο μάρτυρας ήρθε στα πλαίσια του ποινικού και όχι του αστικού γιατί αυτό που ενδιαφέρει την οικογένεια είναι να μάθει την αλήθεια για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ. Συνδέονται αλλά η χρονική στιγμή αφορά το ποινικό σκέλος της υπόθεσης», κατέληξε.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Απόστολου Λύτρα: 

Το δικηγορικό μας γραφείο «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΜΜ. ΛΥΤΡΑΣ & Συνεργάτες», κατόπιν εντολής της οικογένειας του αείμνηστου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ανέλαβε προσφάτως τη νομική υποστήριξη και εκπροσώπηση της. Η οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή υποστηρίζει μέχρι και σήμερα, ότι στις 18-02-2016, την μοιραία εκείνη ημέρα που συνέβη το τροχαίο δυστύχημα, οδηγός του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε ο Παντελής Παντελίδης, ήταν η Ευφροσύνη – Στυλιανή Κυριάκου. Σημειωτέον δε, ότι πέραν των ήδη υπαρχόντων αποδεικτικών στοιχείων που συντείνουν στο ότι οδηγός του εμπλεκόμενου οχήματος ΔΕΝ ήταν ο Παντελής Παντελίδης, και κατόπιν έρευνας που πραγματοποιήθηκε, εισφέρθηκε ένα νέο αποδεικτικό στοιχείο, το οποίο αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας το αληθές των ισχυρισμών της οικογένειας του θανόντος, Παντελή Παντελίδη. Πιο συγκεκριμένα, έχει ήδη καταθέσει αρμοδίως, αυτόπτης μάρτυρας των όσων εκτυλίχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα προ του μοιραίου γεγονότος. Μεταξύ άλλων, ο μάρτυρας αυτός έχει καταθέσει, ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Παντελή Παντελίδη, καθώς ο ίδιος τον συνόδευσε στο αυτοκίνητο και τον βοήθησε να επιβιβαστεί στη θέση του συνοδηγού. Καταθέτει δε, ότι είδε το αυτοκίνητο να φεύγει με τον Παντελή Παντελίδη στην θέση του συνοδηγού. Η μαρτυρία αυτή καταδεικνύει και ενισχύει με σαφέστατο και αναντίρρητο πλέον τρόπο, σε συνδυασμό με τα ήδη κατατεθειμένα αποδεικτικά στοιχεία, ότι οδηγός του μοιραίου οχήματος ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ. Πηγή: reader.gr