Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Υποδοχή Γάλλων πυροσβεστών στα Μέγαρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Τους Γάλλους Πυροσβέστες που ήλθαν για να συνδράμουν τους Έλληνες συναδέλφους τους στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών στη χώρα μας υποδέχθηκε στα Μέγαρα, την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγάρων αντιπύραρχος, Δημήτρης Καϊάφας, ο δήμαρχος Μεγαρέων, Παναγιώτης Μαργέτης , και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Δημήτρης Βόρδος, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Κλεάνθη Βαρελά.

Οι πυροσβέστες κινούνται καθημερινώς σε διάφορα σημεία και περιοχές της Αττικής αναλόγως με τις συνθήκες που θα επικρατούν και τις ανάγκες που θα προκύπτουν, αναφέρεται από τον Δήμο Μεγαρέων.

Ειδικότερα ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Κλεάνθης Βαρελάς, σε ανάρτησή του αναφέρει: “Με τον διοικητή της διεύθυνσης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Αττικής, Αρχιπύραρχο κ. Μπούγια και τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευσίνας, κ. Μπακούρη, υποδεχθήκαμε στη Μάνδρα Αττικής κλιμάκιο Ιταλών πυροσβεστών, οι οποίοι ήρθαν να συμβάλουν στην κατάσβεση δασικών πυρκαγιών.

Η αλληλεγγύη των κλιμακίων ξένων χωρών προς την Ελλάδα είναι ιδιαίτερα συγκινητική και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό!”.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ