Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Φόλες σε περιοχές του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Δημοσιεύθηκε

στις


Έπειτα από καταγγελίες κατοίκων του Δήμου Παπάγου και Χολαργού εντοπίστηκαν φόλες μέσα σε τροφή σε διάφορα σημεία όπως στην ευρύτερη περιοχή πάρκου Παπάγου, στο τέννις Παπάγου  στις οδούς Θεμιστοκλέους, Σύρου και γύρω από το νταμάρι του Χολαργού , στις οδούς Ευτέρπης και Αναστάσεως, Τερψιχόρης και Υμηττού καθώς και στην οδό Μέτωνος.
Από το Δήμο Παπάγου-Χολαργού γνωστοποιείται πως σύμφωνα με το Ν.4039/2012, άρθρο 16 παρ.α απαγορεύεται η κακοποίηση και κάθε πράξη βίας απέναντι στα ζώα, μεταξύ αυτών και η δηλητηρίαση. Στο άρθρο 20 παρ. 2 του ίδιου νόμου προβλέπεται για το δράστη ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή 5.000 έως 15.000 ευρώ, ενώ σε περίπτωση υποτροπής το ποσό μπορεί να φτάσει τα 30.000 ευρώ.
Ο Δήμος στην προσπάθειά του να προστατεύσει τα αδέσποτα ζώα της περιοχής αλλά και μικρά παιδιά, που μπορεί να κινδυνεύσουν από τη δηλητηριασμένη τροφή, ενημέρωσε την Ασφάλεια και τα Α.Τ. Παπάγου και Χολαργού και καλεί τους δημότες να επικοινωνούν στο τηλ.213 2002 874 για οποιαδήποτε πληροφορία, η οποία μπορεί να βοηθήσει τις αρχές για τον εντοπισμό του δράστη.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ