Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Χαλκιδική: Χτύπησε με σιδερολοστό τον συγκάτοικό του επειδή τον ενοχλούσε η δυνατή μουσική που άκουγε

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του ισχυρίστηκε πως βρισκόταν σε άμυνα καθώς δέχθηκε πρώτος επίθεση. Το θύμα έμεινε 12 ημέρες στο νοσοκομείο Πολυγύρου μετά την επίθεση που δέχθηκε.

Ένας άντρας καταδικάστηκε σε 9,5 χρόνια φυλάκισης για το ότι χτύπησε με σιδερολοστό στο κεφάλι τον συνάδελφο και συγκάτοικό του, επειδή τον ενοχλούσε η έντονη μουσική που άκουγε στο κινητό τηλέφωνο. Και οι δύο εργάζονταν σε εργοστάσιο επεξεργασίας ελαίων στην περιοχή «Καλύβες» Χαλκιδικής και μένανε μαζί σε ένα δωμάτιο πίσω από την επιχείρηση. Ο κατηγορούμενος είναι από τη Νιγηρία και το θύμα του από τη Σιέρα Λεόνε.

Το περιστατικό συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2022, όταν ο κατηγορούμενος με καταγωγή από τη Νιγηρία μεταφέρθηκε στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Πολυγύρου και νοσηλεύτηκε για 12 ημέρες λόγω σοβαρής κατάστασης υγείας. Κατά την απολογία του, ανέφερε ότι είχε προηγηθεί καβγάς με τον συγκάτοικό του λόγω της έντονης μουσικής που έπαιζε στο κινητό του και υποστήριξε πως αντέδρασε σε αυτήν ως αντίποινα για την επίθεση που δέχτηκε.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, με οριακή πλειοψηφία 4-3, για σοβαρή σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου, επαναφέρθηκε στη φυλακή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ