Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Χρηματοδότηση ύψους 2.359.997,76€ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου Ιλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Ιλίου ανακοινώνει την χρηματοδότηση του έργου με τίτλο «Δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Ιλίου», που εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός 2021-2027» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021-2027.

Το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει μια σειρά από καινοτόμες δράσεις που στοχεύουν στη βελτίωση της παροχής υπηρεσιών προς τους δημότες και στην ενίσχυση της λειτουργικότητας και αποδοτικότητας των δημοτικών υπηρεσιών μέσω της αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί και να προσφέρει πολλαπλά οφέλη στους δημότες συμβάλλοντας στη γενικότερη ανάπτυξη και πρόοδο του δήμου Ιλίου.

Η δήμαρχος Ιλίου, κα. Ανδριάνα Αλεβίζου – Κουκουβίνου, δήλωσε σχετικά: «Η χρηματοδότηση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό του Δήμου μας. Είμαστε αποφασισμένοι να αξιοποιήσουμε τις νέες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των δημοτών μας και να κάνουμε τον Δήμο Ιλίου πιο αποτελεσματικό. Συνεχίζουμε με όραμα, πάθος και αφοσίωση».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ